Uitloggen
Je bent nu uitgelogd.
Ga verder
Bedankt voor je aanmelding!
Controleer je inbox, je krijgt jouw kortingscode binnen enkele momenten binnen.
Bedankt voor uw interesse in onze nieuwsbrief!

Bevestig de aanmelding door te klikken op de link in de e-mail die we je zojuist gestuurd hebben. Dankjewel!

Klik op de bevestigingslink in de email om je kortingscode te ontvangen.

Sluiten
GEEF JE MENING
top banner

Op zoek naar een interessante hobby? Lees hier onze tips!

 

Er zijn mensen met 1001 hobby’s en mensen die nog steeds aan bepalen zijn wat ze willen doen om een beetje te ontspannen. Vooral voor die laatste groep hebben wij een aantal tips voor activiteiten die je energie geven en je creativiteit de ruimte geven.

 

 

Ontspannen met creatieve hobby’s

 

Wanneer je thuis komt na een lange werkdag is het leuk om een beetje te kunnen ontspannen. Sommige mensen gaan hardlopen, fietsen of op de bank zitten om te kunnen netflixen, maar er zijn ook andere dingen die je kan doen in je vrije tijd! Bij vidaXL hebben we verschillende leuke producten die je kunnen helpen bij het ontwikkelen van een nieuwe hobby. Hier komen ze!

 

Ga muziek maken


Heb je altijd al gedroomd van een muziekcarrière? Dan is vidaXL de plaats voor verschillende muziekinstrumenten die je voor een goede prijs kunt aanschaffen. Ga uit je dak met de klarinet of trompet, of maak je buren gek met een drumstel of doedelzak. Omdat deze instrumenten stukken goedkoper zijn dan in muziekwinkels, zijn ze perfect om te testen of deze interessant hobby bij je past.

 

Maak je eigen wijn


Een creatieve hobby die totaal uniek is, is het maken van je eigen wijn. Bij vidaXL vindt je verschillende fruit- en wijnpersen. Binnenkort kan je je gasten iets anders dan de standaard supermarktwijn aanbieden! Wij raden aan de wijn te proeven voordat je het serveert.

 

Laat je creativiteit de vrije loop


Wil je liever iets met je handen doen? Ga dan aan de slag met onze badgemaker, stoffen, lijmsticks en andere spullen waarmee je iets moois kan creëren. Volg je liever een handleiding? Bekijk dan de modelbouwsets die 3D boten, kerken en motoren bevatten.

Sorteer op:
Bestseller
Prijs:
Filter
Meer weergeven
Resterende tijd:
Huidig bod:
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Exclusieve aanbiedingen

Nieuws over uitverkoop

De nieuwste artikelen

Ontvang €5 korting**

vidaXL respecteert je privacy
*Uitschrijven kan op elk moment
**bij besteding van €100 aan vidaXL producten