Uitloggen
Je bent nu uitgelogd.
Ga verder
Bedankt voor je aanmelding!
Controleer je inbox, je krijgt jouw kortingscode binnen enkele momenten binnen.
Bedankt voor uw interesse in onze nieuwsbrief!

Bevestig de aanmelding door te klikken op de link in de e-mail die we je zojuist gestuurd hebben. Dankjewel!

Klik op de bevestigingslink in de email om je kortingscode te ontvangen.

Sluiten
GEEF JE MENING
top banner

Speeltoestellen voor kinderen – ontdek een wereld vol fantasie

 

Bij sommige kinderen is de creativiteit tegenwoordig ver te zoeken. Ze zitten met hun ogen aan een scherm geplakt en spelen steeds minder buiten. Buitenspelen zorgt er onder andere voor dat ze socialer worden, fit blijven en hun fantasie leren gebruiken. Met een leuk speeltoestel in de tuin, stimuleer je je kinderen om lekker naar buiten te gaan met vriendjes en vriendinnetjes in plaats van binnen te blijven hangen. Bij vidaXL vind je verschillende speelhuisjes, schommelsets en huisjes compleet met schommel én glijbaan.

 

 

Schommel zo hoog je kan

 

Wanneer je met je kinderen naar een speeltuin gaat, is het voor sommige ouders een uitdaging om niet continu te roepen: pas op! Kijk je uit? Niet zo hoog! Het is voor kinderen echter belangrijk dat ze leren spelen en ze hun gang kunnen gaan. Laat ze maar zo hoog schommelen als ze kunnen of de top van het klimrek bereiken. Jij als ouder kunt op een veilige afstand toekijken en ingrijpen als dat nodig is. Heb je voldoende ruimte in je tuin? Bekijk dan onze speeltoestellen met glijbaan en dubbele schommel. Kinderen kunnen naast elkaar schommelen en kijken wie het hoogste komt!

 

 

Een speelhuisje in je achtertuin

 

Een speelhuisje zorgt voor plezier voor jonge en oudere kinderen. Het is een plekje in de tuin waar ouders niet in passen en waar ze lekker hun gang kunnen gaan. In een speeltoestel met huisje kunnen kinderen lekker zitten en een boekje lezen, hun speelgoed mee naartoe nemen of bijvoorbeeld koken met wat speelgoedpotten en -pannen. Bekijk de speelhuisjes van vidaXL en maak het buitenspelen weer leuk!  

Sorteer op:
Bestseller
Prijs:
Filter
Meer weergeven
Resterende tijd:
Huidig bod:
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Exclusieve aanbiedingen

Nieuws over uitverkoop

De nieuwste artikelen

Ontvang €5 korting**

vidaXL respecteert je privacy
*Uitschrijven kan op elk moment
**bij besteding van €100 aan vidaXL producten