Uitloggen
Je bent nu uitgelogd.
Ga verder
Bedankt voor je aanmelding!
Controleer je inbox, je krijgt jouw kortingscode binnen enkele momenten binnen.
Bedankt voor uw interesse in onze nieuwsbrief!

Bevestig de aanmelding door te klikken op de link in de e-mail die we je zojuist gestuurd hebben. Dankjewel!

Klik op de bevestigingslink in de email om je kortingscode te ontvangen.

Sluiten
GEEF JE MENING
top banner

Verlicht je tuin met buitenverlichting van vidaXL

 

De langste dag van het jaar is alweer even geleden, wat betekent dat de dagen stiekem steeds weer een beetje korter worden. Om ’s avonds toch nog buiten te kunnen zitten als de temperatuur het toestaat, is buitenverlichting onmisbaar. Bij vidaXL vind je verschillende sfeervolle en functionele lampen voor buiten, zoals solarlampen, spotlights, wandlampen en tuinpadverlichting. Er hoeft dus geen donker hoekje meer over te blijven in je tuin!

 

 

Trendy of functioneel? Of gewoon allebei!

 

Verlichting is een van de belangrijkste elementen die in je tuin ’s avonds kunnen bijdragen aan een fijne sfeer. Kies bijvoorbeeld voor een wandlamp die je in een donkere hoek van de tuin ophangt. Een andere optie zijn mooie spotlights die je onder een boom of kunstwerk in je tuin kunt plaatsen als accentverlichting. Naast deze trendy buitenlampen, kun je bij vidaXL ook terecht voor functionele (en ook mooie, geen zorgen!) verlichting. Onze sensorlampen springen bijvoorbeeld aan wanneer er iemand in de buurt van je voor- of achterdeur komt. Daarnaast is het soms handig om langs een donker tuinpad verlichting te plaatsen, om te voorkomen dat je per ongeluk in je pas geharkte bloemperk stapt.

 

 

Maak een plan voor je buitenverlichting

 

Net als je verlichting binnen, is het slim om ook voor je buitenverlichting een lichtplan te maken. Bekijk welke punten in je tuin wat extra licht kunnen gebruiken, welke sfeer je wilt creëren en wat het doel is van de buitenlampen. Kies lampen met feller licht voor punten langs het tuinpad, bij de deur of bij de schuur. Voor de sfeerverlichting kun je kiezen voor een zachtere lichtkleur. Bekijk het assortiment van vidaXL en zorg dat je dit najaar niet in het donker komt te zitten!

Sorteer op:
Bestseller
Prijs:
Filter
Meer weergeven
Resterende tijd:
Huidig bod:
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Exclusieve aanbiedingen

Nieuws over uitverkoop

De nieuwste artikelen

Ontvang €5 korting**

vidaXL respecteert je privacy
*Uitschrijven kan op elk moment
**bij besteding van €100 aan vidaXL producten