Verrassend assortiment
Gratis bezorging
Scherpe prijzen

Beschrijving

De Finnlo Finum 3 Crosstrainer is een compacte crosstrainer met een vliegwiel van maar liefst 16 kg en 12 trainingsprogramma's die je uitdagen om je grenzen te verleggen. Een perfect fitnessapparaat voor regelmatig thuisgebruik.

Ergonomische trainingshoudnig

Een goede houding tijdens je training is niet alleen comfortabel. Het verkleint ook de kans op blessures. Mede hierom zijn de voetplaten van de Finum 3 Crosstrainer verstelbaar. Dankzij deze functie neem je moeiteloos een optimale posite in.

Trainingsprogramma's en weerstandsniveaus
Tijdens je workout op de Finnlo Finum 3 heb je de keuze uit ruim 12 trainingsprogramma's. Liever handmatig je training vormgeven? Dat doe je aan de hand van de weerstandsniveaus. Je stelt de weerstand via de console in op 10 verschillende niveaus.

Prestaties bijhouden


De Finum 3 beschikt over een console met LCD display. De bediening is er gebruiksvriendelijk en het display geeft een duidelijke weergave van je afstand, tijd, snelheid, RPM, hartslag en calorieverbruik. Een geïntegreerde ontvanger zorgt ervoor dat je ook draadloos je hartslag kunt meten met behulp van een borstband.

Eigenschappen van de console

Weergave van: afstand, tijd, snelheid, omwentelingen per minuut (RPM), hartslag en calorieverbruikMaximale hartslag instelbaarMaximale hartslag via percentageBeoordeling van de training na afloopVoorzien van een hersteltest op basis van uw hartslagTrainingswaardes zijn tijdens het trainen instelbaarVoorzien van eenvoudig te bedienen LCD-displayPermanente weergave van 1+5 trainingswaardesBelangrijke eigenschappen van de Finnlo Finum III:

Finnlo Finum 3 Crosstrainer

Merk : Finnlo Fitness
Verkoper : Fitwinkel
€ 499
Incl. btw
Op voorraad
GRATIS bezorging
Bestel nu, betaal later
Levertijd: 4 werkdagen

Verkopersinformatie

Fitwinkel

Reviews (0)

Loading...