Verrassend assortiment
Gratis bezorging
Scherpe prijzen

Beschrijving

De Ei-146 is een zeer betrouwbare rookmelder van het merk Ierse Ei Electronics. Deze rookmelder is bedraad koppelbaar met 20 andere Ei rook-of hittemelders

Betrouwbaar
Deze rookmelder van het Ierse merk Ei Electronics staat garant voor een zeer betrouwbare melding bij brand. De aanwezige rookkamer zorgt ervoor dat de invloed van vervuiling minimaal is. Deze rookmelder heeft ook een insectenscherm, waardoor de kans op vervuiling en een vals alarm zeer gering is. De Ei 146 brandmelder is te koppelen met de Ei-144 hittemelder.

Vervanger voor de Ei 141
De Ei-146 is ook geschikt voor het vervangen van de Ei 146 én Ei 141 rookmelders. De bekabeling, aansluiting en uw al gemonteerde montagevoet hoeft u niet te vervangen omdat deze hetzelfde is.

Ei 146 rookmelder 230V

Merk : Ei Electronics
Verkoper : Brandpreventiewinkel
€ 39.95
Incl. btw
Op voorraad
GRATIS bezorging
Bestel nu, betaal later
Levertijd: een werkdag

Verkopersinformatie

Brandpreventiewinkel

Brandpreventiewinkel is de online specialist in kwalitatieve brandpreventieproducten. Wij leveren sinds 2012 producten van alleen gerenommeerde merken in Nederland en België. Bij ons vindt u een een zeer uitgebreid aanbod van rookmelders, koolmonoxidemelders, brandblussers, blusdekens, gasmelders, vluchtladders en accessoires.

Reviews (0)

Loading...