Verrassend assortiment
Gratis bezorging
Scherpe prijzen

Beschrijving

Een gasdrukregelaar brengt de gasdruk in een gasfles op een constant niveau. De gasdruk in een gasfles verandert naar mate de temperatuur stijgt of daalt. Om een constante gasdruk te hebben en te behouden wordt daarom een gasdrukregelaar gebruikt.

Deze gasdrukregelaar is 30 mBar, universeel, x 1/4 links en is te gebruiken met alle gangbare gasflessen (euro, BeneGas Light, etc.) met aansluiting voor een gasdrukregelaar.

Werking gasdrukregelaar

Het verminderen van de gasdruk in een gasfles wordt tegen gegaan door de gasdrukregelaar doordat deze het gas door een kleine opening laat stromen. Door meer of minder gas af te nemen veranderd de gasdruk. Om de gasdruk constant te houden, zit er een rubber ringetje in de gasdrukregelaar. Aan de hand van de gas afname (waardoor de gasdruk verhoogt of verlaagd), vergroot of verkleint ook het rubberen ringetje in de doorstroom opening van de gasdrukregelaar. Op die manier blijft de gasdruk die uit de gasfles komt ook constant.

Lees tip: Een stappenplan om zelf je vuurtafel te maken.


Happy Cocooning Gasdrukregelaar 30 mbar

Merk : Happy Cocooning
Verkoper : Godu
€ 22
Incl. btw
Op voorraad
GRATIS bezorging
Bestel nu, betaal later
Levertijd: 2 werkdagen

Verkopersinformatie

Godu

Godu is een toonaangevend e-commerce platform met een groeiend aantal webshops in Nederland. Onze focus ligt op het aanbieden van bekende merkproducten met een hoge kwaliteit en een goede prijs. Voor ons is elke klant bijzonder, dit zal bij ons altijd centraal staan, hoe groot onze onderneming ook zal zijn. Techniek zal ons hier altijd bij ondersteunen om de klant een optimale winkelbeleving te geven. Met Godu doen we het in alles net iets beter door snelle levering, een 9+ klantenservice met persoonlijk advies en op veel van onze producten garantie en 30 dagen retour mogelijkheid. Door ruime kennis van onze producten weten we klanten regelmatig te inspireren met blogs en adviezen. Godu is in 2017 opgericht door Thomas van Zelst met als doel een optimale klantbeleving te realiseren tijdens het online winkelen.
Loading...