Verrassend assortiment
Gratis bezorging
Scherpe prijzen

Beschrijving

De Smartwares RM337 combimelder detecteert koolmonoxide én gas (butaan, propaan, methaan, LPG, NG, aardgas en stadsgas). De RM337 heeft een uiterst betrouwbare en hoogwaardige Figaro Sensor® voor het meten van koolmonoxide.

De Smartwares RM337 Combimelder beschikt over een duidelijk alarm van 85 dB en zal afgaan wanneer koolmonoxide, butaan, propaan of aardgas gedetecteerd wordt. De gasmelder wordt met de bijgeleverde adapter gevoed door netstroom en zorgt daardoor voor 24 uur bescherming. Daarnaast is de combimelder uitgerust met een pauzestand, zodat het alarm tijdelijk uitgeschakeld kan worden als er bijvoorbeeld sprake is van vals alarm.

LED indicatoren
De RM337 maakt gebruik van LED indicatoren om aan te geven wat voor gevaar er gemeten is. Als een gevaarlijke concentratie gas gedetecteerd wordt zal één van de rode LEDs branden en het betreffende gevaar aanduiden, CO of GAS. Op deze manier weet je precies wat er aan de hand is en kun je snel maatregelen treffen.

  • 5 jaar Figaro koolmonoxide sensor van hoge kwaliteit
  • Hoogwaardige Figaro gassensor
  • 24 uur bescherming
  • 3 LED’s voor 230V voeding en CO- of gasalarm
  • 230V voeding (geen vervanging van batterij)

Smartwares RM337 Koolmonoxide & Gasmelder

Merk : Smartwares
Verkoper : Brandpreventiewinkel
€ 66.95
Incl. btw
Op voorraad
GRATIS bezorging
Bestel nu, betaal later
Levertijd: een werkdag
Bekijk aanbiedingen van andere verkopers: 2 aanbiedingen vanaf € 66.95 >

Verkopersinformatie

Brandpreventiewinkel

Brandpreventiewinkel is de online specialist in kwalitatieve brandpreventieproducten. Wij leveren sinds 2012 producten van alleen gerenommeerde merken in Nederland en België. Bij ons vindt u een een zeer uitgebreid aanbod van rookmelders, koolmonoxidemelders, brandblussers, blusdekens, gasmelders, vluchtladders en accessoires.

Reviews (0)

Loading...