24/7 deals
Alle producten gratis bezorgd
Betaal met Klarna
Speelgoed & spellen  (22258)
Puzzels  (986)
Speelgoed  (18804)
Spellen  (1754)
Stopwatches  (18)

Speelgoed & spellen

Eenvoudig speelgoed online kopen


Wanneer u nog snel op zoek bent naar een cadeautje en u heeft geen tijd om nog naar de stad te gaan, dan kunt u bij vidaXL.nl prima slagen voor speelgoed en spellen. We hebben een zeer uitgebreid assortiment met speelgoed voor jonge en oudere kinderen, zowel van ons eigen huismerk als van andere merken. Goed om te weten is dat al onze producten gratis worden verzonden en ook gratis kunnen worden teruggestuurd.

Speelgoed en spellen voor binnen en buiten


Om te voorkomen dat uw kinderen alleen maar voor de tv zitten of YouTubefilmpjes op een tablet kijken, kunt u zorgen voor andere vormen van vermaak. Buiten spelen wordt bijvoorbeeld nog leuker met een van onze schommels, zandbakken of speelhuisjes. Oudere kinderen maakt u blij met een grote trampoline waar ze zich kunnen uitleven. Zorg voor extra veiligheid met een net om de trampoline. Wanneer het weer slechter is, is onsbouwspeelgoed erg leuk. De kleintjes kunnen zich vermaken met een van onze grote teddyberen, poppen of muziekspeelgoed. Speelgoed online kopen doet u dus eenvoudig bij vidaXL!

Shoppen vanaf de bank


Wilt u ook heerlijk shoppen terwijl u op de bank zit? Dan kunt u zich uitleven bij vidaXL. Naast speelgoed en spellen vindt u hier namelijk ook diverse andere producten. Denk aan alles voor huis en tuin, dierbenodigdheden en sportartikelen. Plaats eenvoudig uw bestelling en het speelgoed wordt zo snel mogelijk bij u thuis geleverd.

Toon meer