24/7 deals
Alle producten gratis bezorgd
Betaal met Klarna

Accessoires voor zwembaden & spa's

Toont: 1-48 van 1408
  • ...

Nuttige en leuke zwembadaccessoires

Wanneer u ’s zomers of zelfs het hele jaar door een zwembad in de tuin heeft staan, is het belangrijk dat u het goed onderhoudt. Dit kan met behulp van diverse handige zwembadaccessoires. Het water houdt u schoon met behulp van een filterpomp, robotreiniger of, eenvoudiger, met een afdekzeil. Daarnaast kan het water heerlijk worden verwarmd met een warmtewisselaar. U vindt bij vidaXL ook andere accessoires, zoals trapjes, zwembanden, verlichting en snorkelsets.

Kies geschikte zwembadaccessoires bi j vidaXL

Voor zwembadaccessoires in allerlei soorten en maten bent u bij vidaXL aan het juiste adres. In de webshop vindt u onder andere verschillende zwembadzeilen voor zowel ronde als rechthoekige zwembaden. Een andere manier om het water schoon te houden is met behulp van een (filter)pomp of een zwembadstofzuiger. De zwembadstofzuiger reinigt de muren en vloer van uw zwembad in een handomdraai. Het gebeurt geheel automatisch, zodat u ondertussen iets anders kunt gaan doen. Wanneer u het zwembad ook ’s avonds wilt gebruiken, kan het handig zijn om zwembadlampen te installeren. Naast het feit dat deze lampen functioneel zijn, geven ze uw zwembad in het donker ook een erg mooie uitstraling.

Nog meer zwemplezier!

Naast handige zwembadaccessoires, zijn er ook een aantal accessoires die zorgen voor nog meer plezier in uw zwembad. Denk bijvoorbeeld aan opblaasbare zwembaden, stoelen en zelfs loungebedden, waar u heerlijk in kunt dobberen. Kinderen kunnen zich daarnaast vermaken met een van de snorkelsets.

Toon meer