Verrassend assortiment
Gratis bezorging
Scherpe prijzen

Spa's

Je eigen spa of jacuzzi in de tuin

Het grootste kenmerk van een jacuzzi is het warme water dat altijd in beweging is. Een heerlijk bad waar je lekker tot jezelf kan komen terwijl er verschillende jets een massage geven. Het is dan ook niet gek dat steeds meer mensen kiezen voor een spa in de tuin in plaats van een zwembad. Naast dat het een heerlijke ervaring biedt, neemt hij weinig plaats in beslag waardoor er in bijna iedere tuin wel een plekje voor te vinden is.

 

Maximaal genieten

Natuurlijk staat een spa ook voor maximaal genieten. Het warme water kan worden verwarmd tot wel 40 graden. Dit zorgt ervoor dat je jouw privé spa het hele jaar door kan gebruiken. In de winter kun je prima een leuke avond hebben met vrienden en een drankje in je eigen jacuzzi. Het fijne is dat je het helemaal zelf kan regelen hoe warm je het water wilt hebben en of de jets wel of niet aan moeten.

Wat veel mensen ervan weerhoudt om een spa te kopen, is dat er gedacht wordt dat een jacuzzi erg veel onderhoud nodig heeft. Dit is echter niet het geval! Naast dat je zo nu en dan het water moet vervangen om het schoon te houden, hoef je verder weinig te doen. Als je het water niet te vaak wil vervangen, kun je gebruik magen van chloortabletten die het water zuiveren. Wat je verder nog kan doen om de jacuzzi te beschermen tegen vuil zoals bladeren, is hem onder een overkapping of pergola plaatsen. Dit helpt natuurlijk ook als je gebruik wil maken van de jacuzzi tijdens de winter. Dan hoef je je geen zorgen te maken over eventuele regen of sneeuw. 


Opblaasbare jacuzzi

Naast de standaard jacuzzi die je het hele jaar door hebt staan, heb je bij vidaXL ook de mogelijkheid om te kiezen voor een opblaasbare jacuzzi. Het grootste voordeel van de opblaasbare variant is toch wel dat je hem alleen hoeft op te zetten wanneer jij er zin in hebt of als je alleen van plan bent de jacuzzi in de zomerperiode te gebruiken. Je kan de opblaasbare jacuzzi gemakkelijk opzetten en weer leeglaten, waardoor je hem gemakkelijk kunt opbergen. Ook als je niet veel plek hebt! Natuurlijk moet je er bij het opbergen van de jacuzzi op blijven letten dat er geen scherpe voorwerpen in de buurt komen. Een gat in je mooie opblaasbare jacuzzi zou jammer zijn!


Gemakkelijk online bestellen

Of je nu kiest voor een stevige jacuzzi die het hele jaar in je tuin staat of als je toch meer houdt van de zomer en kiest voor het gemak van een opblaasbare jacuzzi – bij vidaXL is er keuze genoeg. Bestel hem gemakkelijk online en vidaXL zal er voor zorgen dat de jacuzzi snel en gratis geleverd wordt bij jou thuis. Zodra hij is geleverd is het een kwestie van opzetten of opblazen en het genieten van je privé spa kan beginnen!

Toon meer