Uitloggen
Je bent nu uitgelogd.
Ga verder
Bedankt voor je aanmelding!
Controleer je inbox, je krijgt jouw kortingscode binnen enkele momenten binnen.
Bedankt voor uw interesse in onze nieuwsbrief!

Bevestig de aanmelding door te klikken op de link in de e-mail die we je zojuist gestuurd hebben. Dankjewel!

Klik op de bevestigingslink in de email om je kortingscode te ontvangen.

Sluiten
GEEF JE MENING

Opslagkisten

Sorteer op:
Bestseller
Prijs:
Filter
Meer weergeven
OEPS! Het product waar je naar op zoek bent is momenteel niet op voorraad. Je vindt soortgelijke producten hier.

Opbergkist voor binnen of buiten

Iedereen heeft tegenwoordig spullen in overvloed. Om deze spullen niet te laten rondslingeren, kunt u ze netjes opbergen in een kast, maar een opbergbox is een leuk alternatief. Deze kisten zijn vaak erg ruim en bieden plaats aan veel spullen, zoals kinderspeelgoed of tuinkussens. Ze kunnen echter ook gewoon dienen als decoratie. vidaXL heeft diverse mooie opbergkisten die binnen of buiten kunnen worden gebruikt. U houdt uw huis netjes en geordend en voegt er tegelijkertijd een beetje stijl aan toe!

Houten opbergkist voor binnen

Wanneer u kleine kinderen heeft, zult u zich vast wel eens ergeren aan speelgoed dat overal ligt. Bij vidaXL vindt u een groot aantal mooie houten kisten, die voldoende ruimte bieden om onder andere speelgoed te kunnen opbergen. Alle spullen die u opbergt zullen stofvrij en langer mooi blijven. De houten kisten geven uw interieur daarnaast een warme uitstraling. Door de metalen sluitingen zullen ze mooi staan in zowel een klassiek als een modern interieur.

Opbergboxen voor buiten

Ook buiten heeft u waarschijnlijk veel spullen die u ergens wilt opbergen. Raakt u vaak gereedschap kwijt? Dan kunt u alle materialen bewaren in een handige opbergkist. Hier worden ze ook beschermd tegen vocht en zullen daardoor langer meegaan. De boxen voor in de tuin zijn verder erg geschikt voor het opbergen van bijvoorbeeld tuinkussens. Wanneer het weer slechter wordt, kunt u de kussens hier beschermen tegen vocht. In de lente kunt u ze uit de kist halen en zullen ze er als nieuw uitzien.

Andere opbergmogelijkheden

Naast diverse soorten opbergboxen, heeft vidaXL ook handige opbergmeubelen. Denk bijvoorbeeld aan een halbankje waar u schoenen in kunt opbergen of een spiegel waar u sieraden in kunt hangen. Niet ieder huis is even groot. Zorg dus dat u slim omgaat met de ruimte die u heeft!

Resterende tijd:
Huidig bod:
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Exclusieve aanbiedingen

Nieuws over uitverkoop

De nieuwste artikelen

Ontvang €5 korting**

vidaXL respecteert je privacy
*Uitschrijven kan op elk moment
**bij besteding van €100 aan vidaXL producten