Uitloggen
Je bent nu uitgelogd.
Ga verder
Bedankt voor je aanmelding!
Controleer je inbox, je krijgt jouw kortingscode binnen enkele momenten binnen.
Bedankt voor uw interesse in onze nieuwsbrief!

Bevestig de aanmelding door te klikken op de link in de e-mail die we je zojuist gestuurd hebben. Dankjewel!

Klik op de bevestigingslink in de email om je kortingscode te ontvangen.

Sluiten
GEEF JE MENING

Wijn- en drankenkasten

Sorteer op:
Bestseller
Prijs:
Filter
OEPS! Het product waar je naar op zoek bent is momenteel niet op voorraad. Je vindt soortgelijke producten hier.

Luxe drankkast

U heeft vast wel een aantal flessen drank die u bewaart voor bijzondere gelegenheden. Deze flessen kunt u gewoon in de kast zetten, maar u kunt ze ook in een luxe drankkast presenteren. Drankkasten zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Vaak wordt gekozen voor een kast bestaande uit verschillende compartimenten waar u wijnflessen in kunt leggen en glazen in kunt hangen. vidaXL heeft echter een aantal bijzondere exemplaren in de collectie. De globebars zijn erg populair zullen een echte eyecatcher zijn in uw interieur.

Drankkast in verschillende stijlen

Drankkasten zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en stijlen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een echt kastje waar u een aantal flessen in kwijt kunt. Er zijn echter ook unieke kasten verkrijgbaar. De globebar van vidaXL geeft uw interieur een vintage uitstraling en biedt plaats aan een aantal flessen, afhankelijk van de grootte van de bar. Alle drankkasten in deze serie zijn voorzien van een 16e-eeuwse zeekaart aan de buitenkant en nagemaakte muurschilderingen aan de binnenkant. U kunt het kastje dus open laten, maar ook dichtdoen wanneer u de flessen drank liever niet in het zicht wilt hebben. Deze drankkasten zijn gemaakt van eucalyptushout en de warme kleur zal mooi staan in uw interieur.

Berg uw drank op in een wereldbol

Wanneer u meer wilt dan alleen een drankkast, kunt u kiezen voor een globebar. Deze staat mooi in iedere woonkamer. U hoeft dus niet meer naar de kelder te lopen wanneer u visite heeft: de bar is altijd bij de hand. De deksel kan eenvoudig worden geopend en gesloten, terwijl de globebar altijd zijn mooi uitstraling behoudt.

Resterende tijd:
Huidig bod:
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Exclusieve aanbiedingen

Nieuws over uitverkoop

De nieuwste artikelen

Ontvang €5 korting**

vidaXL respecteert je privacy
*Uitschrijven kan op elk moment
**bij besteding van €100 aan vidaXL producten