24/7 deals
Alle producten gratis bezorgd
Betaal met Klarna
Huis & tuin  (32576)
Woon- & tuinaccessoires  (32576)
Beeldjes  (554)
Behang  (1718)
Deurmatten  (692)
Fotolijstjes  (2011)
Groeimeters  (13)
Hutkoffers  (1)
Kapstokken  (532)
Klokken  (729)
Kunst  (2206)
Kunstplanten  (1739)
Manden  (244)
Meubelhoezen  (272)
Muziekdozen  (21)
Postvakken  (59)
Raamdecoratie  (1254)
Regenmeters  (36)
Rugkussens  (77)
Sierflessen  (13)
Sierkussens  (796)
Sierschalen  (20)
Sneeuwbollen  (33)
Spaarpotten  (609)
Spiegels  (1437)
Stoelkussens  (1457)
Vazen  (578)
Vloerkleden  (3552)
Vogelbadjes  (21)
Wereldbollen  (117)
Zandlopers  (24)

Woon- & tuinaccessoires

Toont: 1-48 van 77

Ruime keuze aan woonaccessoires

Wanneer de inrichting van je huis helemaal af is, is het tijd om woonaccessoires te gaan toevoegen. De juiste accessoires maken je woning helemaal af. Trends op dit gebied wisselen elkaar snel af. Bij vidaXL zorgen we er daarom voor dat we altijd op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Je vindt hier bijvoorbeeld mooie muurdecoratie in de vorm van een hertenkop, sfeervolle kaarsen, kaarsenhouders, klokken met een antieke uitstraling en zachte kussens.

Kies de juiste woonaccessoires als aanvulling op je interieur

Woonaccessoires zijn bedoeld om je interieur nog sfeervoller te maken. Een kamer met alleen een paar meubels, is minder uitnodigend dan een ruimte waar bijvoorbeeld kaarsen staan en een warme plaid op de bank ligt. Met een paar kleine aanpassingen maak je van je huis een echt thuis. Het kiezen van de juiste accessoires kan soms een hele uitdaging zijn. Wij geven je daarom graag een aantal bruikbare tips.

  • Zorg ervoor dat je niet te veel accessoires toevoegt. Dit kan het geheel rommelig maken.
  • Kies voor een aantal mooie items in dezelfde stijl als je interieur.
  • Je kunt er ook voor kiezen om een aantal stijlen te mixen.
  • Speel met kleur in je accessoires wanneer de rest van je interieur juist rustig is.

Diverse soorten accessoires

Woonaccessoires zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten. Je kunt ervoor kiezen om een paar kleine accessoires neer te zetten, maar je kunt ook een statement maken met een grote spiegel of een dierenkop aan de muur. Wil je experimenteren met kleur? Dan zijn woonaccessoires de ideale oplossing. Kies bijvoorbeeld een aantal koperen, gouden, blauwe of groene items. Wanneer het toch niet bevalt, kun je eenvoudig afwisselen. vidaXL heeft diverse soorten accessoires die mooi zullen staan in je woning.

Combineer diverse materialen en kleuren

Een combinatie van materialen houdt je interieur interessant. Kies bijvoorbeeld voor donkere kussens van nepbont en koperen mandjes of kaarsenhouders. De warme uitstraling van het kussen past goed bij de koperen kleur. Een andere trend is om diverse stoffen met elkaar te combineren. Kies voor een zacht, hoogpolig tapijt en combineer dit met een gebreide poef en kussens op de bank. Tot slot kun je kiezen voor kaarsen in een opvallende kleur. Wanneer je genoeg heeft van de kleur, kun je eenvoudig wisselen door een paar nieuwe neer te zetten.

Toon meer