Verrassend assortiment
Gratis bezorging
Scherpe prijzen

Tuinbogen, latwerk & pergola's

Toont: 1-48 van 83

Pergola online bestellen

Net als veel producten kan je ook een pergola online bestellen. Een pergola is een mooie toevoeging aan elke tuin. Ze zijn uitermate geschikt om een afscheiding te maken in de tuin of om er een prachtige plant tegen aan te laten groeien. 

 

Voordelen van een pergola

Het grootste voordeel van een pergola is dat het zorgt voor een mooie lichtinval. Tijdens een warme zomer zorgen de planten die eroverheen groeien voor een mooie schaduw. Zet je tuinstel eronder en je hebt bij een dicht begroeide variant geen parasol meer nodig! Verder kan een pergola er ook voor zorgen dat de overgangen in je tuin van bijvoorbeeld het terras naar de rest van de tuin net wat natuurlijker verlopen.

Je kunt de pergola als parasol gebruiken. Dit kan je gemakkelijk doen door het bevestigen van een schaduwdoek aan het dak van de pergola. Hierdoor ziet het er direct heel anders en gezelliger uit. Daarnaast is het ook handig dat je beschermt bent tegen de zon.

Een kleinere variant van de pergola is de rozenboog. Deze boog wordt ook vaker gebruikt voor bijvoorbeeld een bruiloft. Wanneer hij helemaal is begroeid met planten en bloemen, heb je in no time een romantisch plekje om te trouwen. Hij kan echter ook gewoon in je tuin worden gebruikt om schaduw te maken, maar ook om een natuurlijke afscheiding in je tuin aan te brengen.

 

Houten pergola

Er zijn veel verschillende soorten pergola’s en rozenbogen waaruit je kan kiezen. Een van de meest voorkomende pergola’s is de houten pergola. Hij wordt veel gebruikt, omdat het een mooie en warme uitstraling geeft aan je tuin. Ze worden vaak gemaakt van massief gedroogd hardhout wat er voor zorgt dat het lang mooi blijft. Verder is de houten pergola ook ideaal als je van plan bent er een klimop tegen aan te laten groeien. Het hout biedt de juiste ondergrond voor de beplanting terwijl het hout in goede staat blijft.

Een voordeel van een houten pergola is dat hij bij elke tuin past. Dit kan door rekening houden met het type hout waar de pergola van gemaakt is. Het hout is ook gemakkelijk te verven in allerlei verschillende kleuren. Het is aan te raden om de pergola eerst te bewerken met een laagje grondverf. Dit zorgt ervoor dat de kleuren verf beter dekt en langdurig zijn diepe kleur behoudt.

 

Pergola online bestellen

Door het ruime aanbod kan je de pergola gemakkelijk online bestellen. Het maakt niet uit hoe groot de pergola of rozenboog is, hij kan snel en geheel gratis bij jou thuis worden geleverd.

Toon meer