24/7 deals
Alle producten gratis bezorgd
Betaal met Klarna

Industriële interieurstijl

Een interieurstijl met een ruw randje

 

De industriële stijl dankt zijn naam aan fabrieken en andere industriële gebouwen die omgebouwd zijn tot woonruimtes met hoge plafonds, grote ramen en betonnen of houten vloeren. Kenmerken van deze interieurstijl zijn ruwe, onafgewerkte materialen, zoals leer, hout en metaal, en neutrale maar levendige kleuren.


 

 

       

 

Alles draait om de materialen

Materialen zijn een van de belangrijkste aspecten van de industriële interieurstijl. De materialen die je kiest bepalen de sfeer in de ruimte. Voorbeelden zijn leer, beton, (donker) onafgewerkt hout, metaal en ruwe stoffen. Door deze combinatie van materialen ziet de kamer er warm en uitnodigend uit.

Bekijk alle industriële producten >

 

       

 

 

       

 

 

 

 

       

 

Iets ouds & iets nieuws

Voeg een persoonlijk tintje toe door je nieuwe industriële meubelen te combineren met juweeltjes uit de kringloopwinkel zoals oude lampen of een opgeknapte kast. De combinatie van oud en nieuw brengt je industriële interieur naar een hoger niveau en geeft het een persoonlijker en gezelliger gevoel. Tip: kies een item - meubelen, materialen of accessoires - als basiselement en bouw je interieur hieromheen voor een samenhangende en evenwichtige look.

       
       

  

       

 

 

Collecties

Zie je iets wat je mooi vindt? Mix en match!

 

  

Bekijk alle stijlen van 2020