24/7 deals
Alle producten gratis bezorgd
Betaal met Klarna

Scandinavische interieurstijl

Licht, natuurlijk en tijdloos

 

Een Scandinavisch interieur moet eenvoudig, praktisch en vooral licht zijn. Hoewel minimalisme een belangrijk kenmerk is van de Scandinavische stijl, is dit interieur helemaal niet saai maar juist warm en uitnodigend. De interieurstijl heeft een sterke band met de natuur die je terugziet in de mix van materialen en texturen. In een Scandinavisch interieur voel je je thuis zodra je de kamer binnenkomt.


 

 

       

Gezellig Scandinavisch interieur

Er zijn een paar tips & trics om die typisch Scandinavische, gezellige sfeer te creëren. Onthoud allereerst dat niet alles wit hoeft te zijn. Werk met een witte basis en voeg natuurlijke kleuren toe, zoals zwart, grijs en pasteltinten, en veel planten voor een vleugje kleur. De warme gezelligheid wordt gecreëerd door houten meubels en vloeren, en door verschillende texturen toe te voegen met tapijten, dekens, kussens en stoffen meubels passend bij het kleurenpalet.

Bekijk alle Scandinavische producten

       
               

 

 

 

 

       

 

Laat zoveel mogelijk licht binnen

Een Scandinavisch interieur staat bekend als licht en helder. Omdat de winters in Scandinavië lang en donker zijn, is het belangrijk om zoveel mogelijk natuurlijk licht binnen te laten. Als je geen grote ramen hebt, moet je de lichtpunten strategisch plaatsen om ze optimaal te benutten. Werk ook met spiegels om licht te weerkaatsen.

       
       

 


  

       

 

Collecties

Zie je iets wat je mooi vindt? Mix en match!


 

 

Bekijk alle stijlen van 2020