Uitloggen
Je bent nu uitgelogd.
Ga verder
Bedankt voor je aanmelding!
Controleer je inbox, je krijgt jouw kortingscode binnen enkele momenten binnen.
Bedankt voor uw interesse in onze nieuwsbrief!

Bevestig de aanmelding door te klikken op de link in de e-mail die we je zojuist gestuurd hebben. Dankjewel!

Klik op de bevestigingslink in de email om je kortingscode te ontvangen.

Sluiten
GEEF JE MENING

Garantie

Uw aankoop bij vidaXL

Op al uw aankopen is de wettelijke garantie van toepassing. Dit houdt in dat een product datgene is of moet doen wat u als consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Indien dit onverhoopt niet het geval is, heeft u – afhankelijk van het product - recht op gratis reparatie, een nieuw product of teruggave van uw geld.

Naast de wettelijke garantie geldt voor bepaalde artikelen een fabrieksgarantie. Een fabrieksgarantie is een extra garantie die wordt gegeven door de fabrikant. De fabrikant kan zelf voorwaarden stellen aan deze garantie. Ook is de garantieduur afhankelijk van de fabrikant. Fabrieksgarantie is een aanvulling op de rechten die u al hebt en doet niets af aan uw wettelijke rechten. Meer informatie over de fabrieksgarantie vindt u vermeldt bij de omschrijving van het product op onze website.

Uw aankoop bij externe verkopers

VidaXL geeft geen garantie op producten van externe verkopers die producten verkopen via onze website. Uiteraard heeft u recht op de wettelijke garantie indien u producten koopt van externe verkopers. Externe verkopers kunnen zelf bepalen of zij daarnaast fabrieksgarantie geven. Meer informatie daarover vindt u op de productpagina van de betreffende externe verkoper op onze website. Voor garantieclaims betreft producten die u heeft gekocht via een externe verkoper, dient u bij de betreffende externe verkoper te zijn.  U kunt hiervoor contact opnemen met de externe verkoper via het contactformulier in uw vidaXL account.

Resterende tijd:
Huidig bod:
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
checkmark

Exclusieve aanbiedingen

checkmark

Nieuws over uitverkoop

checkmark

De nieuwste artikelen

checkmark

Ontvang €5 korting**

vidaXL respecteert je privacy
*Uitschrijven kan op elk moment
**bij besteding van €100 aan vidaXL producten