Uitloggen
Je bent nu uitgelogd.
Ga verder
Vanaf nu ontvang je onze nieuwsbrieven!
assortment_usp
Houd je inbox in de gaten, binnen een paar uur ontvang je een e-mail met je kortingscode.
*Minimum bestelbedrag is €100,-. De korting is alleen geldig op vidaXL eigen merk producten. vidaXL respecteert je privacy. Je kunt je altijd uitschrijven.
close
Bedankt voor uw interesse in onze nieuwsbrief!

Bevestig de aanmelding door te klikken op de link in de e-mail die we je zojuist gestuurd hebben. Dankjewel!

Klik op de bevestigingslink in de email om je kortingscode te ontvangen.

Sluiten
GEEF JE MENING

Garantie

Uw aankoop bij vidaXL

Op al uw aankopen is de wettelijke garantie van toepassing. Dit houdt in dat een product datgene is of moet doen wat u als consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Indien dit onverhoopt niet het geval is, heeft u – afhankelijk van het product - recht op gratis reparatie, een nieuw product of teruggave van uw geld.

Naast de wettelijke garantie geldt voor bepaalde artikelen een fabrieksgarantie. Een fabrieksgarantie is een extra garantie die wordt gegeven door de fabrikant. De fabrikant kan zelf voorwaarden stellen aan deze garantie. Ook is de garantieduur afhankelijk van de fabrikant. Fabrieksgarantie is een aanvulling op de rechten die u al hebt en doet niets af aan uw wettelijke rechten. Meer informatie over de fabrieksgarantie vindt u vermeldt bij de omschrijving van het product op onze website.

Uw aankoop bij externe verkopers

VidaXL geeft geen garantie op producten van externe verkopers die producten verkopen via onze website. Uiteraard heeft u recht op de wettelijke garantie indien u producten koopt van externe verkopers. Externe verkopers kunnen zelf bepalen of zij daarnaast fabrieksgarantie geven. Meer informatie daarover vindt u op de productpagina van de betreffende externe verkoper op onze website. Voor garantieclaims betreft producten die u heeft gekocht via een externe verkoper, dient u bij de betreffende externe verkoper te zijn.  U kunt hiervoor contact opnemen met de externe verkoper via het contactformulier in uw vidaXL account.

Resterende tijd:
Huidig bod:
Mis onze aanbiedingen niet
€5,-korting*
checkmark

Exclusieve deals voor abonnees

checkmark

Een voorproefje van onze nieuwe producten

checkmark

Updates voor al onze kortingsbonnen

checkmark

Directe inspiratie vanuit de laatste trends

€5,-korting*
smiley_joy
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
*Minimum bestelbedrag is €100,-. De korting is alleen geldig op vidaXL eigen merk producten. vidaXL respecteert je privacy. Je kunt je altijd uitschrijven.
close