Uitloggen
Je bent nu uitgelogd.
Ga verder
Vanaf nu ontvang je onze nieuwsbrieven!
assortment_usp
Houd je inbox in de gaten, binnen een paar uur ontvang je een e-mail met je kortingscode.
*Minimum bestelbedrag is €100,-. De korting is alleen geldig op vidaXL eigen merk producten. vidaXL respecteert je privacy. Je kunt je altijd uitschrijven.
close
Bedankt voor uw interesse in onze nieuwsbrief!

Bevestig de aanmelding door te klikken op de link in de e-mail die we je zojuist gestuurd hebben. Dankjewel!

Klik op de bevestigingslink in de email om je kortingscode te ontvangen.

Sluiten
GEEF JE MENING

Over vidaXL

vidaXL – Kan niet? Echt wel!

 

vidaXL is een internationale online verkoper. "Wij bieden een verrassend assortiment van duizenden producten in de categorieën huis, tuin, garage, doe-het-zelf en kleding. “ Daarnaast bieden we in alle landen waar we actief zijn klantenservice in de moedertaal. Bekijk hier onze bedrijfsvideo:

 

 

Waarom zijn we er?

Consumenten worden steeds prijsbewuster. vidaXL biedt producten voor in en om het huis tegen scherpe prijzen, en wij willen deze producten toegankelijk maken voor zoveel mogelijk consumenten.
 

Hoe bereiken we dit?

Wij selecteren producten waarvoor veel vraag is en kopen deze direct bij de bron op grote schaal in. Wij zijn in staat het ontwerp en de verpakking te beïnvloeden, en deze zo te optimaliseren voor de hele productieketen, hetgeen er uiteindelijk voor te zorgt dat onze klanten een hele redelijke prijs voor de producten betalen.
 

Voor wie?

Wij verkopen via 31 webshops onze producten aan prijsbewuste consumenten over heel Europa, de Verenigde Staten en Australië, en we blijven hard werken aan uitbreiden en het bereiken van nog meer klanten.
 

Ons verhaal

Het begon allemaal met de online verkoop van producten op kleine schaal, maar al snel resulteerde dit in een enorme groei en de productie eigen vidaXL huismerk producten. Het aantal producten in de eigen huismerk lijn groeide ook enorm, en we konden onze markt uitbreiden naar verschillende Europese landen.  Eigen vidaXL.com webshops waren de logische volgende stap in het succesverhaal.  Het succes van ons bedrijf ligt in het inkopen en aanbieden van producten voor een nog scherpere prijs, door constant te blijven zoeken naar kostenbesparende maatregelen, zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. De fundamenten voor een efficiënte onderneming, met een duidelijke focus op waar voor je geld, werden op deze manier gelegd.
 

Wat wij onze klanten beloven

Als klant van vidaXL kunt u ons aan de volgende beloften houden:
 

Een goede prijs

Wij houden er niet van om teveel te betalen voor onze producten, en we geloven dat we hierin niet alleen staan. Door de volledige controle te behouden over alle processen in de productieketen, zullen we altijd onze producten tegen een scherpe prijs kunnen aanbieden.
 

Goede service

Wij bieden onze klanten goede service. Onze klantenservice agents staan altijd klaar om u te helpen in uw eigen taal als u vragen heeft over een product, de verzending of een betaling. Tevens zijn verzenden en retourneren altijd gratis in de vidaXL web shops. Er kan natuurlijk af en toe iets fout gaan. Mocht dit u als klant overkomen, dan beloven wij het probleem naar uw volle tevredenheid op te lossen.
 

Een goed gevoel

Shoppen bij vidaXL geeft je een goed gevoel.  Je kan vidaXL producten kopen via het platform waar jij je het beste bij voelt, en daarbij beloven wij dat shoppen bij vidaXL je de kick geeft van het vinden van ‘de beste deal’! 

Resterende tijd:
Huidig bod:
Mis onze aanbiedingen niet
€5,-korting*
checkmark

Exclusieve deals voor abonnees

checkmark

Een voorproefje van onze nieuwe producten

checkmark

Updates voor al onze kortingsbonnen

checkmark

Directe inspiratie vanuit de laatste trends

€5,-korting*
smiley_joy
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
*Minimum bestelbedrag is €100,-. De korting is alleen geldig op vidaXL eigen merk producten. vidaXL respecteert je privacy. Je kunt je altijd uitschrijven.
close