Uitloggen
Je bent nu uitgelogd.
Ga verder
Vanaf nu ontvang je onze nieuwsbrieven!
assortment_usp
Houd je inbox in de gaten, binnen een paar uur ontvang je een e-mail met je kortingscode.
*Minimum bestelbedrag is €100,-. De korting is alleen geldig op vidaXL eigen merk producten. vidaXL respecteert je privacy. Je kunt je altijd uitschrijven.
close
Bedankt voor uw interesse in onze nieuwsbrief!

Bevestig de aanmelding door te klikken op de link in de e-mail die we je zojuist gestuurd hebben. Dankjewel!

Klik op de bevestigingslink in de email om je kortingscode te ontvangen.

Sluiten
GEEF JE MENING

Retourneren

Jouw vidaXL aankoop

Voor jouw vidaXL.nl bestellingen geldt, als je een consument bent, een zichttermijn van 30 dagen vanaf de eerstvolgende dag dat de bestelling is afgeleverd. Binnen deze 30 dagen mag je het artikel bekijken, beoordelen en uitproberen zoals je dat in een winkel zou doen, tenzij anders vermeld. Je kunt het artikel retourneren als het artikel compleet is en, voor zover redelijkerwijs mogelijk, in originele staat en fabrieksverpakking.
Indien het product beschadigd, vuil of incompleet is geraakt door gebruik van het artikel dan ben je verantwoordelijk voor waardevermindering van het artikel en wordt een percentage van je terugbetaling in rekening gebracht.

Uitgesloten van het herroepingsrecht zijn producten die tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument; die duidelijk persoonlijk van aard zijn; die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden; die snel kunnen bederven of verouderen; waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft; losse kranten en tijdschriften; audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.

Je dient binnen de zichttermijn van 30 dagen aan te geven dat je jouw bestelling wilt retourneren. Na de melding heb je nog 30 dagen de tijd om de order daadwerkelijk te retourneren. 
Onze retourprocedure is KOSTELOOS mits je gebruik maakt van onze retourprocedure en specifieke vervoerder. Indien je ervoor kiest de retourzending door een andere vervoerder te laten uitvoeren, kunnen wij je de gemaakte kosten niet terugbetalen. Wij zullen het volledige aankoopbedrag zo snel mogeljik en uiterlijk binnen 14 dagen terug betalen, via hetzelfde betaalmiddel (voor zover technisch mogelijk) als waar oorspronkelijk de aankoop mee is gedaan.

Als je aankoop is gedaan via Klarna, dan heb je de optie de betaling 30 dagen uit te stellen. Je kunt deze optie vinden in je Klarna account.

Raadpleeg voor meer informatie onze algemene voorwaarden.

Je retouraanvraag kun je eenvoudig aan ons melden vanuit je vidaXL account in het bestellingenoverzicht bij Mijn bestellingen, gebruik hiervoor de knop “retourneren”.

Tevens kan dit via telefoon: 088-1232400 of start eenvoudig een webchat.

Of klik hier om een retour aan te vragen via ons digitale herroepingsformulier.

Wij zullen dan de retour afwikkeling verzorgen. Indien je geen gebruik wenst te maken van onze retour service (niet aanbevolen), dan kun je het artikel ook zelf terugsturen. 
Dit kan naar:

vidaXL.nl Klantenservice
Mary Kingsleystraat 1
5928 SK Venlo

Let op, je dient binnen 30 dagen na ontvangst van je bestelling aan te geven dat je wilt retourneren. Indien je geen gebruik maakt van onze retourservice ontvangen we graag het verzendbewijs inclusief het track & tracenummer.
Geef ook aan op de verpakking dat het een retour betreft, je kunt hiervoor het herroepingsformulier uitprinten en bijvoegen, of zelf een soortgelijk formulier invullen en op de verpakking aanbrengen.

Jouw aankoop als zakelijke klant
Als zakelijke klant heb je geen recht op een zichttermijn. Raadpleeg de zakelijke algemene voorwaarden voor de bepalingen die gelden voor zakelijke klanten.

Jouw aankoop van een externe verkoper
Controleer de algemene voorwaarden van de externe verkoper over de retourvoorwaarden. Neem contact op met de externe verkoper via het contactformulier in je vidaXL account als u het antwoord niet kunt vinden.

Terugroepacties


Bijlage(n)

Algemene voorwaarden
Retourneren
vidaXL herroepingsformulier
EU Modelformulier voor herroeping

Resterende tijd:
Huidig bod:
Mis onze aanbiedingen niet
€5,-korting*
checkmark

Exclusieve deals voor abonnees

checkmark

Een voorproefje van onze nieuwe producten

checkmark

Updates voor al onze kortingsbonnen

checkmark

Directe inspiratie vanuit de laatste trends

€5,-korting*
smiley_joy
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
*Minimum bestelbedrag is €100,-. De korting is alleen geldig op vidaXL eigen merk producten. vidaXL respecteert je privacy. Je kunt je altijd uitschrijven.
close