. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Oktober woonmaand: het seizoen verandert

Interieur

 

TIJD OM TE SHOPPEN

Het is weer oktober woonmaand! Het is de tijd van het jaar waarin het seizoen verandert, we stappen over van een dutje doen in de warme zon naar lekker onder een deken kruipen met een warme kop koffie. De herfst wordt steeds zichtbaarder in de weersvoorspellingen. Gelukkig zit woonmaand oktober vol met vrolijke verrassingen!

 

Nieuw seizoen, nieuw interieur

Een wisseling van seizoen betekent ook een wisseling van interieur. De dagen worden korter en helaas is het onvermijdelijk om meer tijd in huis door te brengen. Maar als je dit op de juiste manier doet, wordt dit seizoen een van je favorieten. De nieuwe herfst 2020 meubel- en interieurcollectie is gemoderniseerd om te voldoen aan warmere trends en kleuraccenten. Woonmaand oktober is de perfecte tijd om nieuwe trends in je huis te verwelkomen voordat de kerstgekte begint. Bezoek onze webshop en koop wat je leuk vindt, zodat je een persoonlijk en gezellig interieur kunt creëren waar al je dierbaren samen kunnen komen!

 

vidaXL Bank met lades 80 cm fluweel groen LOKKA Driezitsbank FluweelvidaXL Salontafel 40x40x40 cm echt steen met marmeren textuur groen

 

vidaXL Nachtkastjes 2 st 30x30x30 cm fluweel groen            vidaXL Salontafel 65x65x42 cm echt steen met marmeren textuur groen                  vidaXL Eetkamerstoelen 2 st fluweel groen

 

Luxe muurverf

Door je huis een nieuw kleurtje te geven verander je elke ruimte in zo ongeveer alles wat je maar kunt bedenken. Of het nu gaat om gewaagde accentmuren of geverfde plafonds, je huis wordt in een mum van tijd nog mooier! Pantone heeft klassiek blauw als de kleur van het jaar 2020 gekozen, wat in verschillende tinten gebruikt kan worden in je interieur. Daarom raden we voor deze oktober woonmaand rijke, sfeervolle, diepe blauwgroene tinten aan die lijken op donker cyaan. Deze gemengde kleurencombinatie zorgt voor rust in je huis door de blauwe tinten, en geeft het gevoel van natuurlijke harmonie door het groen. Als je op zoek bent naar iets minimalistisch, probeer dan de dulux kleur van 2020: Tranquil Dawn. Tranquil Dawn is een groenige kleur met een minimalistische, rustige, lichte toets. Verleiding om te verven!

 

Meubelen en woonaccessoires met een impact

De kleuren voor je huis zijn bepaald, nu is het tijd voor meubelen en woonaccessoires. Omdat de herfst het seizoen is van luxueuze warme tinten en pumpkin spice latte's, kunnen accentstukken die je favoriete herfstherinneringen terugbrengen comfort en warmte aan je interieur toevoegen. Gebruik een kleurblokkeringstechniek door contrastkleuren te combineren met je muurverf. De patone en dulux kleuren van het jaar gaan perfect samen met verschillende rustgevende, diep gekleurde geel-, oranje- en zelfs goudtinten. 

 

 

Buiten naar binnen halen

Het is tijd om planten, planten en meer planten in huis te halen. Ze zijn niet alleen prachtige blikvangers in je interieur, maar planten dragen ook bij aan het verbeteren van je gezondheid. Studies hebben aangetoond dat planten je concentratie en productiviteit verbeteren, stress verminderen en je humeur een boost geven! Voor woonmaand oktober dagen we je uit om minimaal één middelgrote tot grote plant in huis te halen. Vind een plant die je mooi vindt en die kan worden gecombineerd met natuurlijke texturen en eenvoudige materialen, zoals steen en hout. Met onbeperkte mogelijkheden voor potten en plantenhangers, vind je tal van creatieve manieren om een vleugje natuurlijke esthetiek aan je interieur toe te voegen.

 

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .