24/7 deals
Alle producten gratis bezorgd
Betaal met Klarna

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

3 tips om je binnen- en buitenruimte te verbindenWe hebben zonlicht en frisse lucht nodig. Vitamine D en serotonine hebben een positieve invloed op ons welzijn. Wanneer je dus gezegend bent met een buitenruimte - of dit nu een klein balkon of een grote tuin is - dan moet je er iets moois van maken.

Je binnen- en buitenruimte wil je het liefst laten samenkomen tot een functionele en harmonieuze woonruimte. Maar hoe doe je dit? We hebben een paar handige tips die je helpen een grenzeloze ruimte te creëren. Lees snel verder!


Grenzeloze binnenbuitenruimte

Bij het inrichten van je leefruimte is het belangrijk dat de verschillende ruimtes naadloos in elkaar overgaan. Normaal gesproken is het interieur qua design en functionaliteit duidelijk gescheiden van het exterieur. Laat dit idee los en beschouw je binnen- en buitenruimte als één geheel.

Kies voor bijpassende vloeren die zowel binnen als buiten perfect staan. We raden porseleinen tegels aan omdat deze duurzaam en onderhoudsarm zijn. Voor de verschillende ruimtes raden we net iets andere texturen aan - een zachte textuur voor binnen en een anti-sliptextuur voor buiten. Als je de voorkeur geeft aan houten vloeren, let dan goed op de onderhoudsinstructies voor de buitenvloer omdat de tijdloze uitstraling te behouden.


Creëer een verbindende stijl

Functionaliteit is het belangrijkste aandachtspunt bij het creëren van een ruimte die perfect bij je levensstijl past. Houd rekening met je dagelijkse activiteiten en bedenk welke indeling voor jou het beste werkt. Om het hele jaar door te genieten van de voordelen van een binnenbuitenruimte, is het belangrijk om aan je behoeften te denken.

Creëer een comfortabele lounge dicht bij je keuken/eetruimte voor eindeloze zomeretentjes. Zorg dat je vanaf je terras gemakkelijk toegang hebt tot het toilet. Plaats, in de buurt van de loungeplek, een speelhuisje voor je kinderen en creëer een leuke speelplek voor je huisdieren.

Hetzelfde geldt voor de designstijl. Zorg dat je weet wat je leuk vindt en zie je buitenruimte als een verlengstuk van je binnenruimte. Ga voor accessoires in een vergelijkbare stijl en investeer in hoogwaardige tuinmeubelen. Vergeet niet dat verlichting en gezellige accessoires van je tuin een droomtuin maken.

 

Give your kids a safe place to play and explore with our portable folding playhouse. Your little ones can enjoy imaginative role-playing. This playhouse is amazingly quick to assemble and disassemble in just a few minutes.     Add a touch of contemporary style to your garden, patio or terrace with these poly rattan dining chairs!    Our LED solar lamp is equipped with an AA battery that is charged by solar energy during daytime and turns on automatically when it gets dark. It is the perfect decorative lighting for gardens, patios, paths, driveways, etc.

 

Haal buiten naar binnen

Het idee van een binnenbuitenruimte is ontstaan uit onze behoefte aan flexibiliteit en ruimte. Zie je huis als een open ruimte vol gezelligheid. Het buiten naar binnen halen doorbreekt de grens van twee aparte ruimtes.

Om dit te doen, moet je natuurlijk licht in je huis laten. Ga voor grote ramen of openslaande deuren. Afhankelijk van je behoefte aan privacy, kan je ervoor kiezen om raambekleding volledig te verwijderen of alleen subtiele raamdecoratie te gebruiken.

We kunnen niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is om voldoende frisheid in je huis te brengen. Plaats planten in je binnenruimte, vooral in de buurt van de ramen en deuren. Zo creëer je een vloeiende overgang tussen de binnen- en buitenruimte.

Houd ook rekening met de verschillende seizoenen. Je kan bijvoorbeeld een vuurplaats aan je buitenruimte toevoegen om je op koudere dagen warm te houden. Zorg voor zonwering voor bescherming op warme zomerdagen en vergeet de kracht van stijlvolle decoraties niet. Zo kan je je binnenbuitenruimte laten opvallen en er het hele jaar door van genieten.

 

 This stylish yet highly comfortable garden sofa set will be an eye-catcher in your garden or on the patio.      This fire pit will make a decorative and atmospheric addition to your garden or patio, while also keeping you warm when it gets colder in the evening.      This elegant hanging parasol is perfect to create some shade and protect you from the sun's harmful UV rays.

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .