24/7 deals
Alle producten gratis bezorgd
Betaal met Klarna

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Luxe wonen met een vleugje goud in je interieur


 

 

Goud is tegenwoordig helemaal niet fout! Waar we een jaar geleden nog ontzettend veel koper en roségoud zagen, heeft dit inmiddels plaats gemaakt voor glinsterende gouden accessoires. Met een vleugje goud in je interieur creëer je eenvoudig voor een luxe, warme of juist stoere uitstraling. Daarnaast past deze kleur perfect bij de laatste maanden van het jaar, waar een beetje extra glans niet mag ontbreken. Lees hier alles over hoe je goud het beste kunt combineren en je de kleur in je hele interieur kunt toepassen, zonder dat het kitsch wordt.


Gouden accessoires in elke ruimte

Goud is een kleur die goed kan worden toegepast in elke ruimte in je huis. Accessoires voor in je woonkamer zijn redelijk eenvoudig te vinden. Denk bijvoorbeeld aan een spiegel, sierkussens, kaarsenhouders of opbergdoosjes. Ook een badkamer of keuken kan eenvoudig van een beetje goud worden voorzien. Wil je meedoen met de laatste trends, dan kies je voor een gouden kraan of wastafel. Ben je bang dat het allemaal een beetje te glimmend wordt? Kies dan voor de matte variant. Dit past perfect bij een industrieel of klassiek interieur. Goud is naast een trendkleur ook een klassieke kleur die veel wordt gebruikt tijdens kerst. Kies voor verschillende soorten kerstballen en kerstversiering in meerdere tinten goud, champagnekleur, pasteltinten en hout en je huis voldoet helemaal aan de laatste trends.Een beetje goud voor elke stijl

Je zou het misschien niet verwachten, maar goud past écht bij elke interieurstijl. Een van de redenen hiervoor is dat het goed gecombineerd kan worden met verschillende kleuren. Een sfeervol en donker klassiek of industrieel interieur kan met een paar mat of glimmend gouden accessoires een frisse maar ook chique uitstraling krijgen. Combineer verschillende gouden items om een eenheid te creëren. Een licht Scandinavisch interieur komt tot leven met wat gouden highlights: denk aan gouden hanglampen, vaasjes en accessoires met geometrische vormen. Verder kan een vintage of retro interieur met gouden accessoires net een modernere uitstraling krijgen. Tot slot past goud perfect in een groene urban jungle.


Leg het accent op je verlichting

Naast accessoires, zijn ook gouden lampen tegenwoordig helemaal in. Met een goudkleurige lamp geef je meteen warmte aan je interieur. Combineer ze bijvoorbeeld met een donkere muur, waardoor de lampen extra zullen opvallen. Een glimmende gouden lamp staat ook erg mooi in een licht interieur. Vind je een helemaal gouden lamp iets te heftig, dan kun je ook kiezen voor een zwarte of witte lamp met gouden accenten.


             


Durf jij voor goud te gaan?

Goud kan eenvoudig met verschillende andere kleuren worden gecombineerd. Het past bijvoorbeeld perfect bij donkerrood, -blauw, of -groen. Vind je dit te heftig, dan kun je goud ook prima combineren met neutrale tinten, roze of grijs. Goud kan zelfs gecombineerd worden met zilver. Zorg er dan wel voor dat je deze accessoires, het liefst in verschillende vormen, met elkaar combineert, zodat duidelijk is dat ze bij elkaar horen.

 

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .