24/7 deals
Alle producten gratis bezorgd
Betaal met Klarna

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Tips voor het creëren van een tijdloos interieur  

 


 
 

Voor het inrichten van je huis moet je wat onderzoek doen en basiskennis hebben van interieurdesign. Maar als je een interieur wilt creëren dat lang mooi blijft en lang meegaat, dan moet je weten wat je behoeften zijn. Een perfect, tijdloos interieur moet passen bij je levensstijl, dagelijkse bezigheden en designvoorkeuren.

Hoe kunnen we een tijdloos interieur creëren dat gemakkelijk kan worden aangepast aan trends en onze steeds veranderende behoeften? Dit moet je weten om je inrichting een tijdloze uitstraling te kunnen geven!

 

Je persoonlijke stijl ontwikkelen - het begint met jezelf kennen

Ga op zoek naar wat je een goed gevoel geeft. Kijk naar je dagelijkse behoeften en bedenk hoe jouw droominterieur eruit moet zien. Vind je minimalistische lijnen en een eenvoudig maar gedurfd design mooi? Dan raden we aan om te kiezen voor beton, marmer en metaal in een koud kleurenpalet.

Wil je jezelf omringen met warme, vrolijke vibes? Dan kan je je leefruimte opvrolijken met aardetinten gecombineerd met opvallende kleuren en natuurlijke materialen, zoals hout, rattan, linnen en katoen. Het maakt niet uit wat je mooi vindt, er zijn tal van keuzes op het gebied van interieurdesign die jarenlang meegaan. Je interieur een tijdloze uitstraling geven begint met het creëren van een ruimte die speciaal voor jou gemaakt is.

 

vidaXL 3-delige Salontafelset marmereffect 42x42x41,5 cm gehard glas          vidaXL Wandklok vintage-stijl met quartz-mechanisme XXL 60 cm metaal           vidaXL Tv-meubel 120x30x40 cm massief mangohout zwart en goudkleurig


Ken je klassiekers - kwaliteit is een must

Het belangrijkste aspect bij het creëren van een interieur dat lang meegaat, is het gebruik van hoogwaardige producten. De gekozen meubelen, stoffen en decoraties, elk klein detail telt als we het over kwaliteit hebben. Ga voor het beste met klassieke producten die een aanvulling zijn op je ruimte.

Producten van lage kwaliteit gaan niet alleen minder lang mee, ze laten je ruimte er ook goedkoop en ongeorganiseerd uitzien. Ga voor stevig gebouwde meubelen, natuurlijke stoffen en wees niet bang om te experimenteren met vintage spullen, zolang ze kwalitatief maar goed zijn.


vidaXL Schrijftafel 110x45x76 cm hout bruin    vidaXL Schrijftafel 110x45x76 cm hout bruin     Our 2-seater chesterfield sofa combines comfort and sophistication with its classic design and will be a great addition to any interior.

 

Vermijd trends of leer ze te integreren

Iedereen wordt enthousiast van nieuwe trends, maar deze moet je vermijden als je een tijdloos interieur wilt. Het creëren van een ruimte waar je jarenlang van gaat genieten, betekent dat je trends aan je voorbij moet laten gaan. Tijdloze interieurs blijven alleen tijdloos door kwaliteit, eenvoud en een vleugje verfijning.

Je hoeft echter niet bang te zijn voor trends, want je kunt nog steeds modieuze nieuwe stijlen in huis halen. Ga niet massaal investeren in hedendaagse trends, maar ga voor kleine details die bij je design passen – woonaccessoires met nieuwe patronen en kleuren. Zo kan je je klassieke design een fris tintje geven, zonder dat dit op lange termijn een al te grote impact heeft.

 vidaXL Wandhanger macramé 40x80 cm katoen     Featuring a rustic and trendy design, this solid wooden sideboard will make a decorative as well as practical addition to your decor.       This beautiful chandelier, with a classic and elegant design, will make a great addition to any interior. It is suitable for residential and commercial use.

        

Balans maakt het tijdloos

Als we naar de mooiste interieurstijlen kijken, dan vragen we ons af wat deze stijlen nou eigenlijk tijdloos maakt. Functionaliteit is een van die dingen. Creëer een ruimte die past bij je behoeften. Vind balans en vermijd drukte bij het kiezen van meubelen en een kleurenpalet. Ga voor subtiele maar bestaande designstijlen en verrijk ze met gedurfde accessoires. Streef naar elegantie door te investeren in meubelen en stoffen die mooier worden met de tijd en leer hoe je op een smaakvolle manier technologie in je inrichting kunt verwerken.

 

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .