24/7 deals
Alle producten gratis bezorgd
Betaal met Klarna

Meubelen voor baby's & peuters

Toont: 1-48 van 444
  • ...

Wordt het tijd voor een peuterkamer?

Wanneer jouw kleintje toch écht geen baby meer is, wordt het tijd voor een nieuwe slaapkamer. Je kunt ervoor kiezen om alleen het bedje te vervangen, maar misschien vind je het tijd voor een complete makeover. Bij vidaXL geven we je graag wat handige tips om ‘Project Peuterkamer’ aan te pakken! Je vindt diverse mooie en stoere bedden in onze shop, maar ook beddengoed om de kamer compleet te maken.

Hergebruik meubilair uit de babykamer

Je babykamer meubilair zal waarschijnlijk nog lang niet versleten zijn als baby nummer één eruit is gegroeid. Tot de meubeltjes weer nodig zijn voor een eventueel volgende kindje, kun je ervoor kiezen deze te gebruiken voor de peuterkamer. Denk bijvoorbeeld aan een commode die gebruikt kan worden als kastje of een kledingkast die nog prima kan. Vaak is het grootste probleem het bed, dat niet altijd mee kan groeien. Daarnaast ontwikkelt je kindje misschien nu al een eigen stijl en dromen ze van een bepaald thema. Wij garanderen enthousiaste reacties en uitgeslapen kindjes wanneer je kiest voor onze populaire brandweerwagen- en raceautobedden of een prinsessenhoogslaper!

Kies voor een leuk thema

Belangrijk aan een peuterkamer is dat het je kindjes zal aanspreken en dat het zal bijdragen aan een goede nachtrust. Zorg er dus bijvoorbeeld voor dat het geheel rustig oogt, door te kiezen voor een kist waar je rondslingerend speelgoed in kunt opbergen. Daarnaast is het aan te raden op een slaapkamer niet te veel felle kleuren te gebruiken. Dit kan zorgen voor een onrustige nacht! Door te kiezen voor een leuke thema, zoals bijvoorbeeld een piraten-, prinsessen-, of brandweerkamer, kun je met accessoires en wellicht een bed in deze stijl helemaal losgaan. vidaXL heeft verschillende leuke bedden die perfect bij deze thema’s zullen passen.

Toon meer