vidaXL heeft ruim 10 jaar ervaring in grensoverschrijdende e-commerce en biedt de mogelijkheid om jouw verkoopcijfers snel en moeiteloos te laten stijgen. Schrijf je vandaag nog in voor ons affiliate-programma en profiteer van onze deals!

Met behulp van onze beste deals helpen we je te groeien en nieuwe klanten te werven. Je hebt toegang tot onze product feeds, coupons en andere marketingmaterialen. Je accountmanager onderhoudt het contact om samen unieke deals te creëren die aansluiten op jouw behoeften. Val op met het vidaXL affiliate-programma!

 

  
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"We werken nu bijna drie jaar samen met vidaXL als affiliate partner en zij zijn altijd één van onze beste partners geweest. vidaXL staat altijd open voor nieuwe ideeën zodat wij voortdurend het beste uit onze relatie kunnen halen"

– Florine van de Werff, Vouchercloud

 

 
 

1. Schrijf je in:

Schrijf je in voor ons affiliate-programma en vidaXL zal je aanvraag binnen enkele werkdagen beoordelen

 

2. Sluit je aan bij programma’s in diverse landen:

Selecteer de programma’s van de landen waar je graag zou willen verkopen.

 

3. Kies jouw deals:

Beslis welke aanbiedingen en marketingmaterialen je gebruikt op je website.

 

4. Genereer omzet:

Als een click vanaf je website leidt tot een transactie op onze webshop krijg je jouw commissie aan de hand van onze Last Click Attribution.

 

5. Level up!

Hoe meer omzet je genereert, des te hoger is jouw commissie! We bieden 3 verschillende niveaus aan: brons, zilver en goud.

 

6. Verdien geld:

Jouw commissie wordt maandelijks uitbetaald zodra je €25,- hebt verdiend. 

 

Voorwaarden:

Let op: we controleren of jouw website voldoet aan onze criteria, gezien het feit dat er enkele voorwaarden aan ons vidaXL affiliate-programma zitten. We verbieden bijvoorbeeld click-stimulation software. Daarnaast is racistische, pornografische, gewelddadige, haatdragende en criminele inhoud niet toegestaan binnen ons Affiliate Program. We willen je vriendelijk verzoeken de Restricties te raadplegen voor het volledige overzicht om zeker te weten dat jouw website aan de voorwaarden voldoet.

 
 

Profiteer van onze aanbiedingen en trek vandaag nog nieuwe klanten aan of creëer je eigen deals met je Account Manager. Pluk de vruchten van onze dynamische commissiemodellen en verdien snel geld! Val op met het vidaXL affiliate-programma!