24/7 deals
Alle producten gratis bezorgd
Betaal met Klarna
Sportartikelen  (14502)
Buitensport  (11366)
Fitness  (980)
Sport & spel  (891)

Sportartikelen

Toont: 1-48 van 14502
  • ...

Sportartikelen bij vidaXL

Ben je een echte sportieveling of juist een beginner op het gebied van sport? Voor beide type sporters hebben we bij vidaXL de juiste sportartikelen. We staan bekend om ons uitgebreide assortiment, ook op het gebied van diverse sporten. Aan elke sporter wordt gedacht! Koop hier bijvoorbeeld halsters, dartpijlen, fitnessapparaten en wetsuits. Doordat onze prijzen zo aantrekkelijk zijn, kan het ook geen kwaad om een keer een sport uit te proberen. Bevalt het niet, dan kun je zonder veel geld uit te geven de volgende sport kiezen!

Meer beweging met onze sportartikelen

Bewegen is gezond! Maar het is niet altijd even makkelijk om het ook daadwerkelijk voldoende te doen. Wanneer je een drukke baan hebt, schiet sporten er soms bij in. Voor mensen met minder tijd hebben we ook handige sportspullen, zoals een mini hometrainer. Je kunt gewoon thuis achter je bureau fietsen of de hometrainer gebruiken voor armspieroefeningen. Houd je meer van een ontspannende yogasessie, thuis of in een klasje, dan vind je tussen de sportartikelen van vidaXL verschillende yogamatten. Je kunt al je resultaten bijhouden met een van onze handige sportarmbanden en -horloges.

Sportspullen en -spellen

Sporten is niet alleen gezond, maar het is ook goed voor ontspanning. Naast onze fitnessapparaten, hebben we ook verschillende leuke sportartikelen die iets minder inspannend zijn. Speel met familie of vrienden een potje darten of houdt een pool- of airhockeywedstrijd! Bekijk ons volledige assortiment op vidaXL.

Toon meer