24/7 deals
Alle producten gratis bezorgd
Betaal met Klarna
Meubelen  (201)
Kamerschermen  (201)

Kamerschermen

Toont: 1-48 van 201

Praktische en decoratieve kamerschermen

Kamerschermen komen oorspronkelijk uit China en zijn geschikt voor zowel praktische als decoratieve doeleinden. Dit zal je vaak terug kunnen zien in de vormen of designs van de schermen. Ze bestaan uit meerdere panelen die in een zigzag-vorm kunnen worden neergezet en kunnen variëren in materiaal, grootte en design. vidaXL heeft roomdividers voor elk interieur. Denk bijvoorbeeld aan een natuurlijke bamboehouten scherm of een met felle kleuren en een afbeelding van een tropisch strand.

Privacy creëren met een kamerafscheiding

In plaats van de standaard appartementen, zijn lofts tegenwoordig ook erg populair. Dit is een open ruimte, vaak in industriële stijl, zonder muren met vaak grote ramen om het ruimtelijke gevoel te versterken. In tegenstelling tot een studio staan lofts erom bekend vrij groot te zijn. Dit brengt soms echter wel problemen met zich mee, want hoe fijn een grote open ruimte ook is: soms heb je behoefte aan een klein beetje privacy. Het is bijvoorbeeld niet per se nodig dat alle gasten meteen je bed zien staan. Dit is eenvoudig op te lossen met een aantal kamerschermen die ervoor zorgen dat je toch een idee van een slaapkamer hebt.

Druk je eigen stempel op jouw interieur

Het is belangrijk dat je huis ook echt als een thuis voelt door een fijne sfeer te creëren. Dit doe je door accessoires toe te voegen zoals bijvoorbeeld fotolijstjes, kaarsen maar het kan ook met een kamerscherm. Vooral in de hiervoor beschreven lofts en studio’s kan een kamerscherm voor extra gezelligheid zorgen. Daarnaast kun je bij vidaXL kiezen uit roomdividers van diverse materialen met of zonder print.

Toon meer