24/7 deals
Alle producten gratis bezorgd
Betaal met Klarna

Kantoormeubelen

Toont: 1-48 van 755
  • ...

Comfortabele kantoormeubelen online kopen

Goede, comfortabele kantoormeubelen kopen is zonder twijfel erg belangrijk. We brengen gemiddeld veel tijd door op een bureaustoel en achter een bureau. Kies deze meubelstukken dus met aandacht! vidaXL draagt graag een steentje bij aan comfort op de werkvloer met onder andere luxe bureaustoelen. Daarnaast vind je hier verschillende mooie bureaus die zeer geschikt zijn voor een (thuis)kantoor. Naast het comfort, ziet al het kantoormeubilair van vidaXL er stijlvol uit en geeft je kantoor een professionele uitstraling.

Groot aanbod kantoormeubilair van vidaXL

We geven onze bijzondere collectie bureaustoelen graag wat extra aandacht. Als extra motivatie om de top te bereiken kun je alvast kiezen voor onze directiebureaustoelen. Deze luxe kantoormeubelen hebben mooie houten accenten op de leuningen, waardoor de stoel er CEO-waardig uitziet. Hetzelfde geldt voor de chesterfield stoelen. Wil je graag wat kleur toevoegen aan uw kantoor, dan kun je kiezen voor een model met blauw of oranje accenten. Voor wat extra snelheid tijdens het werk kies je voor de bureaustoel in racing model. Deze worden overigens ook vaak gekozen door echte gamers. De rugleuning en zitting zijn voorzien van een dikke voering, waardoor ze geschikt zijn voor een lange werkdag of een gamesessie.

Diverse kantoormeubelen: bureaus, stoelen, tekentafels en volledige sets

In de collectie van vidaXL vind je alle mogelijke kantoormeubelen. Onze tekentafels met of zonder kastje zijn zowel geschikt voor thuis als op kantoor. Ben je op zoek naar een bijzonder bureau? Kies dan voor een van onze bureaus of schrijftafels met antieke, industriële of bohemian uitstraling. De bijzondere materialen en kleuren geven je kantoor een unieke look. Wanneer je minder plek hebt, op kantoor maar ook op een tienerkamer, dan hebben we een aantal handige computerbureaus. De plank voor het toetsenbord kan eenvoudig naar binnen worden geschoven om plaats te besparen. Zoals je kunt zien zijn er genoeg variaties te vinden wat betreft kantoormeubelen. Bekijk het assortiment van vidaXL en richt je kantoor volledig naar wens in.

Toon meer