Uitloggen
Je bent nu uitgelogd.
Ga verder
Bedankt voor je aanmelding!
Controleer je inbox, je krijgt jouw kortingscode binnen enkele momenten binnen.
Bedankt voor uw interesse in onze nieuwsbrief!

Bevestig de aanmelding door te klikken op de link in de e-mail die we je zojuist gestuurd hebben. Dankjewel!

Klik op de bevestigingslink in de email om je kortingscode te ontvangen.

Sluiten
GEEF JE MENING

Banken

Sorteer op:
Bestseller
Prijs:
Filter
Meer weergeven

Comfortabele en goedkope banken

Een woonkamer zonder bank is als een bed zonder beddengoed: onmisbaar! De bank creëert een eenheid in uw zithoek en heeft meerdere zitplaatsen. Plaats er een paar goede stoelen en een mooi tapijt bij en de zithoek is af! Wanneer u op zoek bent naar een comfortabele en goedkope bank, kunt u bij vidaXL terecht. Hier vindt u diverse mooie hoekbanken, slaapbanken en twee- en driezitsbanken.

Kies de juiste bank

Een nieuwe bank kiezen is vaak een hele opgave. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden waar u uit kunt kiezen. Denk ten eerste aan de vorm van de bank. U kunt kiezen voor een twee- of driezitsbank, maar een hoekbank is tegenwoordig ook erg populair. Het is dan niet per se nodig om ook een stoel bij de zithoek te plaatsen, omdat u al een groot aantal zitplaatsen heeft. Banken worden daarnaast gemaakt van diverse materialen. Denk aan (kunst)leer en stof. Waar u voor kiest hangt af van persoonlijke voorkeuren. Een leren bank zorgt bijvoorbeeld voor een luxe uitstraling, maar kan soms ook kil aandoen. Houd tot slot rekening met de afmetingen van de bank. Kies een mooi plekje in de woonkamer en meet zorgvuldig hoeveel ruimte er is. Succes met uw zoektocht!

Kies de juiste decoratie

Wanneer u een bank heeft uitgekozen, is het tijd om hem te decoreren. Dit klinkt misschien vreemd, maar met een paar leuke kussens of een mooie plaid, maakt u de bank nóg mooier. Een neutrale kleur wordt opgefrist met een paar kleurrijke kussens met of zonder print. Een warme plaid over de leuning staat erg mooi en is daarnaast fijn wanneer het ’s avonds fris is. Succes met uw zoektocht!

Resterende tijd:
Huidig bod:
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Exclusieve aanbiedingen

Nieuws over uitverkoop

De nieuwste artikelen

Ontvang €5 korting**

*Uitschrijven kan op elk moment
**bij besteding van €100 aan vidaXL producten
Welkom terug! Inmiddels hebben wij onze prijzen geüpdatet, sorry!