24/7 deals
Alle producten gratis bezorgd
Betaal met Klarna

Tuin & gazon

Toont: 1-48 van 9006
  • ...

Tuin inrichten? Kijk op vidaXL.nl

Het inrichten van uw tuin kan vaak en hele klus zijn. U begint met het (laten) maken van een mooi ontwerp en dan kan het echte werk beginnen! Heeft u bijvoorbeeld plek gemaakt voor een kas, dan moet daar natuurlijk ook iets in komen te staan. Een goed tuinontwerp houdt rekening met de stand van de zon, de mate van onderhoud die u eraan wil besteden en bijvoorbeeld of er kinderen zijn die nog lekker buiten willen spelen. vidaXL geeft graag een paar handige tips over hoe u uw tuin het beste kunt inrichten.

Een goed tuinontwerp is het halve werk

Heeft u gekozen voor mooie bestrating, dan kunt u ervoor kiezen om hier bijvoorbeeld wat mooie plantenbakken op te plaatsen. Onze sets van drie potten van waterhyacint geven een tuin zonder gras een prachtige, natuurlijke uitstraling. Plats de bakken bij elkaar of verspreid door de tuin. Een tuin inrichten zonder rekening te houden met een plek waar u comfortabel kunt zitten of liggen is natuurlijk niets waard. Wat dacht u van een heerlijke hangmat of schommelbank, waar u na een lange werkdag in de schaduw of zon kunt ontspannen? In een groen tuinontwerp kunt u naast bovenstaande onderdelen ook nog kiezen voor een vijver, kas om planten in te laten overwinteren en apparatuur om uw gazon netjes bij te houden.

Verzamelplaats voor al uw tuinbenodigdheden

Kijk rustig rond tussen het grote en diverse aanbod op vidaXL.nl. Van partytenten tot elektrische grasmaaiers, we hebben het allemaal. Heeft u nog vragen over een van onze producten of kunt u toch niet helemaal vinden wat u zoekt? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. We helpen u graag op weg naar het mooiste tuinontwerp!

Toon meer