24/7 deals
Alle producten gratis bezorgd
Betaal met Klarna

Verlichting

Toont: 1-48 van 19802
  • ...

Sfeervolle verlichting kopen

Een huis zonder de juiste verlichting is niet compleet. Met lampen creëer je eenvoudig een gezellige sfeer, doordat je bepaalde plekken van je huis extra mooi laat uitkomen. Verlichting is verkrijgbaar in veel verschillende vormen en stijlen: van heel modern, tot industrieel, retro, Scandinavisch en klassiek. Naast decoratief is een lamp zonder twijfel ook functioneel. Wanneer je ’s avonds aan het eten bent, moet je wel kunnen zien wat er op je bord ligt. vidaXL heeft een ruimte keuze aan allerlei soorten lampen en verlichting. Denk aan tafellampenhanglampen, wandlampen, spotlights, kroonluchters, plafondlampen, buitenlampen en nog veel meer. Voor iedere ruimte, binnen en buiten, vind je hier de perfecte lamp!

Verlichting in verschillende stijlen

Bij vidaXL vind je geschikte verlichting voor interieurs in verschillende stijlen. Een retro verstelbare booglamp kan bijvoorbeeld naast de bank worden geplaatst, voor extra licht bij de zithoek. Daarnaast vind je bij vidaXL ook moderne lampen uit de Philips LivingColors collectie. Deze lampen zorgen voor een gezellige sfeer, doordat zelf de kleur kunt bepalen met behulp van een afstandsbediening. Een hanglamp in de vorm van een lantaarn staat mooi in een klassiek interieur. Durf ook zeker verschillende stijlen te combineren. Kies bijvoorbeeld een metalen, industriële hanglampen of industriële vloerlamp voor een romantisch interieur.

Maak een lichtplan

Wanneer je nieuwe lampen gaat kiezen, is het belangrijk dat er uiteindelijk een eenheid ontstaat en dat de juiste punten in je woning worden verlicht. Bedenk welke plekken in je woning je wilt verlichten. Hierdoor kun je gemakkelijker een keuze maken tussen het grote aanbod lampen, verlichting en lichtbronnen. Houd rekening met de plaats van je meubels en waar de ramen zitten. Wanneer je de lichtpunten hebt bepaald, kun je de gewenste verlichting gaan kopen! Zorg voor een mix van noodzakelijke verlichting en sfeerverlichting op bepaalde plekken.

Spaar je ogen en kies de juiste lichtsterkte

Heb je alle verlichting uitgekozen? Dan is het belangrijk om er ook voor te zorgen dat je de juiste peertjes kiest. Een boek lezen met slechte verlichting vergt namelijk veel inspanning van je ogen. Daarnaast is het handig wanneer lampen boven een eettafel en naast een stoel sterker zijn dan lampen boven de zithoek. Bekijk het assortiment van vidaXL en shop al je lampen en verlichting eenvoudig online!

Toon meer