Verrassend assortiment
Gratis bezorging
Scherpe prijzen
Huis & tuin  (36404)
Woon- & tuinaccessoires  (36404)
Adresbordjes  (49)
Beeldjes  (780)
Behang  (1402)
Deurmatten  (584)
Fotolijstjes  (275)
Groeimeters  (11)
Kapstokken  (313)
Klokken  (748)
Kunst  (2247)
Kunstplanten  (2187)
Manden  (212)
Meubelhoezen  (376)
Postvakken  (138)
Raamdecoratie  (2886)
Regenmeters  (13)
Rugkussens  (62)
Sierkussens  (3005)
Spaarpotten  (837)
Spiegels  (708)
Stoelkussens  (871)
Vazen  (626)
Vloerkleden  (3312)
Vogelbadjes  (11)
Wereldbollen  (67)
Zandlopers  (16)

Woon- & tuinaccessoires

Ruime keuze aan woonaccessoires

Wanneer de inrichting van uw huis helemaal af is, is het tijd om woonaccessoires te gaan toevoegen. De juiste accessoires maken uw woning helemaal af. Trends op dit gebied wisselen elkaar snel af. Bij vidaXL zorgen we er daarom voor dat we altijd op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. U vindt hier bijvoorbeeld mooie muurdecoratie in de vorm van een hertenkop, sfeervolle kaarsen, kaarsenhouders, klokken met een antieke uitstraling en zachte kussens.

Kies de juiste woonaccessoires als aanvulling op uw interieur

Woonaccessoires zijn bedoeld om uw interieur nog sfeervoller te maken. Een kamer met alleen een paar meubels, is minder uitnodigend dan een ruimte waar bijvoorbeeld kaarsen staan en een warme plaid op de bank ligt. Met een paar kleine aanpassingen maakt u van uw huis een echt thuis. Het kiezen van de juiste accessoires kan soms een hele uitdaging zijn. Wij geven u daarom graag een aantal bruikbare tips.

  • Zorg ervoor dat u niet te veel accessoires toevoegt. Dit kan het geheel rommelig maken.
  • Kies voor een aantal mooie items in dezelfde stijl als uw interieur.
  • U kunt er ook voor kiezen om een aantal stijlen te mixen.
  • Speel met kleur in uw accessoires wanneer de rest van uw interieur juist rustig is.

Diverse soorten accessoires

Woonaccessoires zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten. U kunt ervoor kiezen om een paar kleine accessoires neer te zetten, maar u kunt ook een statement maken met een grote spiegel of een dierenkop aan de muur. Wilt u experimenteren met kleur? Dan zijn woonaccessoires de ideale oplossing. Kies bijvoorbeeld een aantal koperen, blauwe of groene items. Wanneer het toch niet bevalt, kunt u eenvoudig afwisselen. vidaXL heeft diverse soorten accessoires die mooi zullen staan in uw woning.

Combineer diverse materialen en kleuren

Een combinatie van materialen houdt uw interieur interessant. Kies bijvoorbeeld voor donkere kussens van nepbont en koperen mandjes of kaarsenhouders. De warme uitstraling van het kussen past goed bij de koperen kleur. Een andere trend is om diverse stoffen met elkaar te combineren. Kies voor een zacht, hoogpolig tapijt en combineer dit met een gebreide poef en kussens op de bank. Tot slot kunt u kiezen voor kaarsen in een opvallende kleur. Wanneer u genoeg heeft van de kleur, kunt u eenvoudig wisselen door een paar nieuwe neer te zetten.

Toon meer