Ontdek alle vidaXL kortingscodes op deze pagina en profiteer elke keer van een korting!

Koop een ligstoel en krijg 10% korting op kussens

Code: ZOMER

Zie meerkeyboard_arrow_right

Krijg 5% korting bij aankoop van hekwerken van minimaal € 500

Code: ZOMER

Zie meerkeyboard_arrow_right

Veel producten met 10% korting, elke maand bijgewerkt

Code: AANBIEDINGEN01

Zie meerkeyboard_arrow_right

Binnenkort beschikbaar

Binnenkort beschikbaar

Binnenkort beschikbaar

vidaXL kortingscodes en speciale aanbiedingen

Bij vidaXL hechten we veel waarde aan een goede prijs. Vind alle actuele vidaXL kortingscodes op deze pagina die onze toch al lage prijzen nog aantrekkelijker maken. De kortingscodes worden regelmatig en voor verschillende producten bijgewerkt. Zo profiteer je altijd van kortingen op bijvoorbeeld meubelen, partytenten, hekken of sportartikelen. Dit is ook de beste plek op Black Friday, want hier zijn alle codes te vinden!

Bij vidaXL is bezorging altijd gratis – of je nu een kleine woonaccessoire, een enorme tuinset of een hometrainer koopt.

Hoe gebruik je een vidaXL kortingscode?

Een vidaXL korting gebruiken is heel eenvoudig. Voeg de code toe in het kortingscodeveld in je winkelwagen en de korting wordt automatisch berekend. Lees de voorwaarden van de kortingscode, zodat je zeker weet dat deze kan worden toegepast op je bestelling!

Krijg € 5 korting wanneer je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief

Wanneer je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je als welkomstcadeau € 5 korting op je bestelling. Als abonnee ben je als eerste op de hoogte van nieuwe vidaXL kortingscodes, aanbiedingen en nieuwe producten. We houden je regelmatig op de hoogte van de laatste nieuws en trends, speciale aanbiedingen en nieuwe producten in ons assortiment.