24/7 deals
Alle producten gratis bezorgd
Betaal met Klarna
Speelgoed & spellen  (20165)
Puzzels  (1277)
Speelgoed  (15857)
Spellen  (2228)
Stopwatches  (12)

Speelgoed & spellen

Toont: 1-48 van 20165
  • ...

Eenvoudig speelgoed online kopen

Wanneer je nog snel op zoek bent naar een cadeautje en je geen tijd hebt om nog naar de stad te gaan, dan kunt je bij vidaXL.nl slagen voor speelgoed en spellen. We hebben een zeer uitgebreid assortiment met speelgoed voor jonge en oudere kinderen, zowel van ons eigen huismerk als van andere merken. Goed om te weten is dat al onze producten gratis worden verzonden!

Speelgoed en spellen voor binnen en buiten

Om te voorkomen dat je kinderen alleen maar voor de tv zitten of filmpjes op een tablet kijken, kun je zorgen voor andere vormen van vermaak. Buiten spelen wordt bijvoorbeeld nog leuker met een van onze schommels, zandbakken of speelhuisjes. Oudere kinderen maak je blij met een grote trampoline waar ze zich kunnen uitleven. Zorg voor extra veiligheid met een net om de trampoline. Wanneer het weer slechter is, is ons bouwspeelgoed erg leuk. De kleintjes kunnen zich vermaken met een van onze grote teddyberen, poppen of muziekspeelgoed. 

Shoppen vanaf de bank

Wil jij ook shoppen terwijl je op de bank zit? Dan kun je je uitleven bij vidaXL. Naast speelgoed en spellen vind je hier namelijk ook diverse andere producten. Denk aan alles voor huis en tuin, dierbenodigdheden en sportartikelen. Plaats eenvoudig je bestelling en de producten worden zo snel mogelijk bij jouw thuis geleverd.

Toon meer