24/7 deals
Alle producten gratis bezorgd
Betaal met Klarna

Hardware

Toont: 1-48 van 16080
  • ...

Gereedschap voor alle handige klussers

vidaXL heeft een ontzettend breed assortment. Je vindt bij ons bijvoorbeeld meubels, sportartikelen, maar ook hardware. Of je nu een professionele klusser bent of een hobby klusser – in onze online shop vind je producten voor allebei. Waar je in echte bouwmarkten vaak een flink bedrag betaalt voor bepaald gespecialiseerd gereedschap, zul je bij ons altijd hardware en gereedschap voor de beste prijs vinden. Naast producten van ons eigen vidaXL merk, vind je ook andere merken zoals Irwin, Toolpack, Brennenstuhl en ProPlus in onze shop.

Diverse soorten hardware en gereedschap

Bij vidaXL vind je diverse soorten hardware, bijvoorbeeld echte bouwmaterialen in de vorm van ramen, gevelbekleding en deurbeslag. Daarnaast hebben we ook materiaal voor elektriciens en diverse hekwerken om grote stukken land of een terrein af te schermen. Doordat wij zowel producten voor de specialisten onder ons als voor de thuisklussers hebben, kun je het wat betreft gereedschap zo gek niet bedenken of je vindt het in onze shop. Wij zorgen voor een zo groot mogelijke variëteit aan producten, zodat we elke vakman tegemoet komen!

Gereedschap aanbiedingen

Van een goede deal worden we allemaal gelukkiger. Daarom vind je op vidaXL ook verschillende veilingen en dag- en weekaanbiedingen. Kom regelmatig een kijkje nemen op onze webshop en wie weet zit het juiste hardware ertussen. Wanneer je er snel bij bent, kun je het beste koopje scoren!

Toon meer