Kippengaas

null

Online kippengaas kopen

Bij vidaXL vind je alles voor huis en tuin. Naast diverse meubels kun je hier ook terecht voor bijvoorbeeld kippengaas. Er zijn verschillende soorten kippengaas beschikbaar op onze website. Maar wat is het nu eigenlijk? Kippengaas wordt ook wel tuingaas genoemd en wordt vaak gebruikt voor het afzetten van een gedeelte voor bijvoorbeeld kippen. Het tuingaas wordt gemaakt van ijzerdraad. Door het bewerken van het ijzerdraad gaat het niet roesten en behoudt het zijn stevigheid.

 

Verschillende functies van kippengaas

Zoals al eerder beschreven wordt het gaas vaak gebruikt voor het maken van een kippenren of kippenhok. Het is van belang om je kippenren te beschermen tegen dierlijke rovers die ’s nachts willen toeslaan. Hierbij moet je rekening houden met het type tuingaas dat je kiest. De mazen van het gaas hebben verschillende afmetingen, waarvoor geldt dat hoe groter de mazen zijn, hoe dikker de draad is en een dikkere draad biedt natuurlijk meer stevigheid.

Hiertegenover staat echter dat de mazen in het hekwerk ook niet te groot moeten worden, om te voorkomen dat dieren er gemakkelijk door heen kunnen. Er zijn dus verschillende factoren waarmee rekening gehouden moeten worden bij het maken van de perfecte kippenren.

Naast dat het gebruikt kan worden als bescherming voor je dieren in de tuin. Biedt het ook bescherming voor dieren op een balkon. Woon je op 7 hoog en ben je de trotse eigenaar van een kat? Dan kan het een goed idee zijn om je balkon af te schermen, zodat de kat er niet vandoor kan gaan. Ook kan het bescherming bieden tegen dieren van buitenaf die je liever niet op het balkon wilt hebben. Aangezien het gaas erg licht is en gemakkelijk kan worden bevestigd, is het ideaal voor een balkon.

Tenslotte is het te gebruiken voor mensen die fan zijn van mooie bloemen of een moestuintje. Ook hier wordt vaak overlast ervaren door wilde dieren die interesse hebben in jouw mooie bloemen of je verse kruiden. Dit kan je voorkomen door het plaatsen van een hekwerk van gaas om je tuin heen. Het kan gemakkelijk op de gewenste plek geplaatst worden.

 

Het plaatsen van tuingaas

Veel mensen denken dat het plaatsen van een hekwerk veel en moeilijk werk is. Maar niets in minder waar. Met het vidaXL kippengaas kan iedereen gemakkelijk zijn eigen hekwerk plaatsen. Je hebt er enkele ronde palen voor nodig. Lengte en aantal verschilt natuurlijk per tuin en per project. Je kan de palen gewoon in de grond plaatsten, maar als je meer stevigheid wil kan je het ook plaatsen in wat snel beton. Vervolgens span je het tuingaas tussen de palen en maak je het gemakkelijk vast met wat ijzerdraad.

 

Snel online bestellen

Bij vidaXL kan je snel en gemakkelijk kippengaas bestellen. Gezien het aanbod in verschillende maten is er voor iedereen wel een passende oplossing te vinden. vidaXL zal er voor zorgen dat het snel en gratis thuis bezorgd wordt.

 

Op zoek naar andere producten? Bekijk onderstaande categorieën:

MateriaalKunststof schuttingen - Houten schuttingen - Dubbelstaafmat hekwerk - WPC schuttingen - Bamboe schutting

TypeSierhekwerken - Rietmatten - Gaashekwerk - Gelatte hekwerken

InterieurstijlModerne hekwerken

KleurGroene hekwerken - Grijze hekwerken

Meer weergeven Minder weergeven
(0 resultaten)