Black Friday 2021

Ook dit jaar hebben wij van vidaXL de beste Black Friday deals voor jou geselecteerd. Dit jaar valt Black Friday op 26 november en het Black Friday weekend duurt tot en met Cyber Monday op 29 november.

Aangezien niemand een goede koop kan weerstaan, zijn we erg blij dat Black Friday zijn weg naar Nederland heeft gevonden. Inmiddels vindt het Amerikaanse Black Friday al enkele jaren overal ter wereld plaats. Veel fysieke en online winkels doen mee aan dit kortingsfeest en geven jou de beste kortingen tijdens Black Friday 2021.

 

Black Friday achtergrondverhaal

In de Verenigde Staten is de vrijdag na Thanksgiving het moment om alles uit de kast te halen als het gaat om het vinden van de beste aanbiedingen en kortingen. Het is het begin van een te gekke winkelperiode voor kerst, waar sommige mensen tot openingstijd voor de winkeldeuren kamperen om de beste aanbiedingen te scoren. De naam Black Friday verwijst naar het drukke verkeer de dag na Thanksgiving, wanneer iedereen in de VS eropuit trekt om de beste koopjes te vinden.

overfyldt indkøbscenter

Shoptips voor Black Friday

Zorg ervoor dat je goed voorbereid bent! Door het grote aantal mensen is het onmogelijk om naar een winkel te gaan om rustig de koopjes te bekijken. Je moet goed plannen om de beste Black Friday aanbiedingen te bemachtigen. Dit geldt ook voor Black Friday bij vidaXL.

  • Zorg ervoor dat jij de eerste bent die weet wat de Black Friday deals voor 2021 zijn door je aan te melden voor onze nieuwsbrief en door ons te volgen op Facebook en Instagram. We delen hier al onze Black Friday aanbiedingen en je blijft exclusieve aanbiedingen ontvangen, zelfs na Black Friday 2021.
  • Een andere manier om je voor te bereiden is om een lijstje te maken, de producten die je wilt kopen aan je winkelwagen toe te voegen voordat Black Friday begint en de kortingscode in te voeren zodra deze gedeeld is. Bij vidaXL vind je een breed scala aan aanbiedingen, op bijvoorbeeld meubelen, gereedschappen, sportartikelen en speelgoed.
  • Hou je aan je budget! Black Friday is het perfecte moment om meer waar voor je geld te krijgen, maar je moet wel je budget in de gaten houden en je aankopen zorgvuldig plannen.

 

Online besparen met Black Friday deals & kortingen 

De laatste maand van het jaar is vaak een van de duurste, maar door te winkelen tijdens de uitverkoop kan je veel geld besparen. Black Friday is het perfecte moment om sportartikelen, gereedschap, meubelen en kerstcadeaus te kopen. Het voordeel van online shoppen is natuurlijk dat je voor dat ene koopje niet met duizenden anderen hoeft te vechten. Je moet natuurlijk wel op tijd zijn, maar dit kan in je pyjama en in het comfort van je eigen huis. Naast Black Friday doen veel winkels ook aan Cyber Monday op de maandag erna, of zelfs aan een heel Black Friday weekend. Vergeet niet om onze dealpagina te bekijken voor een overzicht van onze laatste aanbiedingen en kortingen.

online shopping

Mis geen enkele vidaXL Black Friday deal

Op 26 november vind je de eerste speciale aanbiedingen bij vidaXL. Bezoek dit weekend dus regelmatig onze webshop en hou onze nieuwsbrief in de gaten! Het zou zonde zijn als je deze geweldige deals mist. Op vrijdag 26 november gaat de uitverkoop van start en deze duurt tot en met Cyber Monday op 29 november. Je hebt dus genoeg mogelijkheden om te shoppen en je favoriete producten voor een geweldige prijs te scoren.