24/7 deals
Alle producten gratis bezorgd
Betaal met Klarna

Deurmatten

Toont: 1-48 van 700
  • ...

Houd je huis schoon met een deurmat

Wanneer mensen je huis binnenkomen, nemen ze vaak zand en ander vuil mee naar binnen. Een deurmat is daarom onmisbaar. Deze mat plaats je voor de deur, zodat bezoekers voordat ze binnenkomen eerst hun voeten vegen. Schone zolen beschermen daarnaast je vloer, doordat zand en steentjes gemakkelijk krassen of deukjes op de vloer achter kunnen laten. Bij vidaXL vind je deurmatten van textiel in diverse afmetingen en kleuren.

Deurmatten voor binnen en buiten

Het doel van een deurmat is voorkomen dat vuil in je huis komt. Je kunt de mat aan de buitenkant van de deur leggen, zodat mensen eerst hun voeten vegen voordat ze binnenkomen. Er zijn echter ook matten die je in de hal neerlegt. Rubberen matten zijn geschikt voor buiten, maar een kokosmat kun je weer beter binnen neerleggen. Deze matten kunnen minder goed tegen vocht. Hetzelfde geldt voor deurmatten van textiel.

Rubberen onderkant voor extra veiligheid

Er wordt constant over een deurmat heengelopen. Wanneer je haastig uw huis binnenkomt, mag de mat niet wegglijden. Alle matten van vidaXL zijn daarom voorzien van een veilige antislip achterkant van PVC.

Deurmat van absorberend textiel

Wanneer je een deurmat van textiel kiest, kun je er bij vidaXL van uitgaan dat het materiaal zeer absorberend is. Je zult geen last meer hebben van natte voetstappen door een pas gedweild huis en moddervlekken zijn verleden tijd. Een deurmat bespaart je dus ook nog eens poetswerk!

Toon meer