24/7 deals
Alle producten gratis bezorgd
Betaal met Klarna

Rijdend speelgoed

Toont: 1-48 van 459
  • ...

Voordelig rijdend speelgoed

Kinderen met een voorliefde voor alles met wielen, kunnen bij vidaXL hun hart ophalen. Voor ouders dus de perfecte plek om eens te kijken voor een verjaardags-, sinterklaas-, of kerstcadeautje! Met onze skelters of accuvoertuigen kunnen kinderen zich buiten uren vermaken. Een goed cadeau dus in een tijd waar veel kindjes liever binnen voor de tv kruipen of de iPad pakken. Stimuleer je kind om ook naar buiten te gaan met ons rijdend speelgoed!

Drie- en vierwielers voor alle leeftijden

Rijdend speelgoed is leuk voor kinderen van alle leeftijden. Bij vidaXL hebben we daarom hobbelpaarden voor de allerkleinsten, maar ook skelters en accuvoertuigen voor de wat oudere kinderen. Met een accuvoertuig stelen ze zeker de show op straat. Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar, zoals een quad, BMW, Land Rover, Audi of een echte oldtimer. Je zoon of dochter kan misschien wel in dezelfde auto rijden als papa en mama! Een klassieker waar nog steeds veel plezier mee wordt gemaakt, is de skelter. Dit rijdend speelgoed blijft leuk, ook wanneer kinderen wat ouder worden. Houden ze niet van fietsen? Dan is de skelter ook goed voor wat onmisbare beweging tijdens het spelen.

Schijnt de zon? Hup, naar buiten!

Maak buiten spelen zo aantrekkelijk mogelijk voor kinderen met rijdend speelgoed van vidaXL. Laat ze lekker de frisse buitenlucht in gaan in plaats van de hele dag na school binnen te spelen. Al het speelgoed bij vidaXL is voordelig en van goede kwaliteit. Bekijk ons hobbelspeelgoed en de drie- en vierwielers en zorg thuis voor een paar blije gezichtjes!

Toon meer