Verrassend assortiment
Gratis bezorging
Scherpe prijzen
Meubelen  (29)
Tafels  (29)
Klaptafels  (29)

Klaptafels

Handige klaptafels koop je bij vidaXL

Wanneer je niet veel ruimte hebt of een tafel niet altijd nodig hebt in je interieur, dan is een klaptafel de ideale oplossing. Deze tafels zijn eenvoudig in te klappen en kunnen daardoor eenvoudig ruimte besparen. vidaXL heeft zowel klaptafels voor binnen als voor buiten. Je vindt bij ons ook inklapbare behangtafels. Omdat je deze natuurlijk niet aan de lopende band gebruikt, is het handig als ze zonder al te veel plaats in te nemen kunnen worden opgeborgen.

Klaptafels en vouwtafels voor kleine ruimtes

In een kleine ruimte is het handig als je kiest voor een tafel die eenvoudig kan worden ingeklapt. Overdag heb je op de plek van de eettafel meer ruimte om te lopen of voor je kinderen om te kunnen spelen. Hetzelfde geldt voor een uitklaptafel in een kleine tuin. Wanneer je buiten wilt zitten of eten, pak je deze tafel er snel bij. Ingeklapt neemt hij niet veel ruimte in en kan dus eenvoudig in de garage worden opgeborgen wanneer hij niet wordt gebruikt. Hetzelfde geldt voor behangtafels.

Vouwtafels voor binnen en buiten

Vouwtafels zijn geschikt voor zowel binnen als buiten. Een inklapbare tuinset is handig, omdat je de meubels na het zomerseizoen ook weer gemakkelijk kunt opbergen. Ze nemen daarnaast niet veel ruimte in wanneer ze zijn ingeklapt. Inklapbare bijzettafels zijn ook erg handig. Wanneer er veel visite is of je wat extra plek nodig heeft om bijvoorbeeld hapjes neer te zetten, kan het tafeltje gemakkelijk worden uitgeklapt. Bekijk alle tafels op vidaXL.nl en koop jouw favoriete model

Toon meer