24/7 deals
Alle producten gratis bezorgd
Betaal met Klarna

Sierkussens

Toont: 1-48 van 796
  • ...

Sierkussens als decoratie

Wil je je woonkamer opleuken, maar heb je geen zin om hier veel geld aan uit te geven? Voeg dan een paar mooie sierkussens toe! Kies voor rustige kleuren die bij je woonkamer passen of juist een felle kleur die als eyecatcher dient. Naast het feit dat deze kussens er erg mooi uitzien, dragen ze ook bij aan het zitcomfort van je bank of stoel. Bij vidaXL vind je sierkussens en kussenslopen voor binnen en buiten die ervoor zullen zorgen dat je weer heerlijk kunt zitten.

Sierkussens voor binnen en buiten

Kussentjes kunnen worden gebruikt voor verschillende doeleinden. Ze kunnen worden neergelegd voor de sier en uw neutrale bank of stoel van kleur voorzien. Daarnaast zul je op een bank met een aantal kussens heerlijk ontspannen kunnen zitten. Tuinkussens zijn in tegenstelling tot sierkussens onmisbaar. Tuinmeubilair is vaak gemaakt van hout of kunststof en zit zonder kussen niet comfortabel. Ook buiten kun je spelen met kleur. In een zwarte of bruine tuinset staan gekleurde kussens erg leuk.

Leuke patronen en effen varianten

Sierkussens zijn verkrijgbaar in diverse varianten. Leuke grafische patronen, teksten en dieren zijn tegenwoordig helemaal in. Let op dat wanneer je meerdere kussens met elkaar combineert, het geheel niet te druk wordt. Een kussen met een print kan goed worden gecombineerd met een effen kussen in een bijpassende kleur. Als de print niet te druk is, kun je ook kiezen voor een ander kussen met print in dezelfde kleur. Dit creëert een speels effect.

Toon meer