24/7 deals
Alle producten gratis bezorgd
Betaal met Klarna

Handdoekrekken & -houders

Toont: 1-48 van 271

Breng orde in uw badkamer met handdoekrekken

Van rondslingerende handdoeken in de badkamer wordt niemand gelukkig. Een eenvoudige oplossing voor dit probleem zijn handdoekrekken. Deze kunnen aan de muur worden bevestigd en bieden plaats aan een aantal handdoeken. vidaXL speelt in op de laatste badkamertrends met een handdoekrek van bamboe. Deze hoeft u niet aan de muur te bevestigen, maar u kunt hem gewoon los tegen een wand plaatsen.

Kies een handdoekrek dat bij uw badkamer past

Handdoekrekken zijn verkrijgbaar in veel verschillende stijlen. Een veel gebruikt materiaal is roestvrij staal. Dit heeft een moderne uitstraling en past goed in iedere badkamer. Daarnaast blijft het lang mooi en wordt het niet aangetast door vocht in de badkamer. Wanneer u echter iets bijzonders zoekt, kunt u ook kiezen voor een rek van hout. Dit materiaal geeft uw badkamer een warme uitstraling. Het hout is behandeld, waardoor het bestand is tegen vocht.

Gebruik uw verwarming als rek

Wanneer u geen ruimte heeft in uw badkamer, is het ook mogelijk om uw verwarming als handdoekrek te gebruiken. Het voordeel van deze oplossing is dat uw handdoeken snel droog worden en u geen last heeft van vervelende geurtjes. Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar. Handdoekrekken kunnen met ander woorden in iedere badkamer worden opgehangen.

Toon meer