Verrassend assortiment
Gratis bezorging
Scherpe prijzen

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Creëer de Ibiza-look

Interieur


 

Ibiza is niet alleen een populaire vakantiebestemming; de typische interieurstijl van het eiland heeft ook zijn weg gevonden naar woningen in andere landen. De Ibiza-look heeft een erg rijke geschiedenis, afkomstig van de klassieke huizen van Ibiza, bekend als de Ibizan Finca. Hoewel de gebouwen aan de buitenkant nauwelijks veranderd zijn, zijn ze van binnen tegenwoordig gevuld met typische meubels en accessoires passend bij de stijl van Ibiza. 

In deze blog hebben we een aantal van onze favoriete meubels en woonaccessoires verzameld om het perfecte Ibiza interieur te creëren en een mediterrane touch aan je huis te geven!

 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Interieurmisvattingen

Interieur


 

Misvatting 1: alles moet hetzelfde zijn om bij elkaar te passen 

Meubelsets waren een tijdje geleden een zeer populaire keuze. Met sets bedoelen we het hebben van dezelfde stijl eettafel, dressoir, kast, salontafel, tv-meubel, enz. Meubelsets creëren een uniform interieur en zijn een gemakkelijke optie als je niet zeker weet welke items je wilt combineren. Zo'n set meubelen uit dezelfde collectie is zeker geen misser - voeg wat accessoires, een vloerkleed en een kussen toe om de set persoonlijker te maken. Als je geen fan bent van een complete meubelset, is het belangrijk om na te denken over wat je leuk vindt. Kijk of er een stijl is die je leuk vindt of misschien zelfs meerdere die je kunt combineren. Het mixen van verschillende meubelen en het combineren van kleuren, vormen en materialen maakt je interieur interessanter en persoonlijker. We hebben producten geselecteerd die, als je ze afzonderlijk bekijkt, niet bij elkaar lijken te passen, maar als je ze bij elkaar zet blijken er prachtig uitzien.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Vorige posts

Hout is een natuurlijk materiaal dat uitermate geschikt is voor recycling. Doordat er tegenwoordig veel aandacht is voor duurzaamheid, is het belangrijk om ook bewust na te denken over het aanschaffen van producten gemaakt van gerecycled hout. In deze blog zetten we een aantal gerecycled houten meubels in de spotlight. Wij zijn ervan overtuigd dat de kwaliteit en het ontwerp van deze meubels je zal overtuigen om ook voor dit materiaal te kiezen. Ze geven je interieur net dat beetje extra karakter en een vintage uitstraling. Al onze meubels van gerecycled hout hebben een verhaal, dat je met een paar klikken in huis haalt.