Verrassend assortiment
Gratis bezorging
Scherpe prijzen

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Nieuw jaar, nieuw interieur - de 5 mooiste looks voor 2021

Interieur

Nieuw jaar, nieuw interieur - de 5 mooiste looks voor 2021

Het jaar 2021 is in aantocht, dat betekent dat het tijd is om onze huizen een make-over te geven. Veel mensen hebben goede voornemens voor het nieuwe jaar wat betreft werk en gezondheid, maar waarom hebben we geen goede voornemens voor onze huizen?

 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Maak de perfecte mancave in 3 eenvoudige stappen!

Interieur


How to craft the perfect man cave in 3 easy steps!

Elke man heeft een mancave nodig - een ruimte waar hij zich kan terugtrekken en zijn eigen ding kan doen. Een plek voor zijn eigen spullen en waar hij zijn vrienden kan uitnodigen om bier te drinken, te poolen en videogames te spelen. Een warm en comfortabel toevluchtsoord om te ontspannen en te genieten. Het beste van het hebben van je eigen mancave is dat je de volledige controle hebt over de sfeer en uitstraling.

 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

Vorige posts

Tijd voor een verhaal | Stijl je boekencollectieHerfst 2020: Goudkleurige woonaccessoiretrendsCreëer de Ibiza-lookHout is een natuurlijk materiaal dat uitermate geschikt is voor recycling. Doordat er tegenwoordig veel aandacht is voor duurzaamheid, is het belangrijk om ook bewust na te denken over het aanschaffen van producten gemaakt van gerecycled hout. In deze blog zetten we een aantal gerecycled houten meubels in de spotlight. Wij zijn ervan overtuigd dat de kwaliteit en het ontwerp van deze meubels je zal overtuigen om ook voor dit materiaal te kiezen. Ze geven je interieur net dat beetje extra karakter en een vintage uitstraling. Al onze meubels van gerecycled hout hebben een verhaal, dat je met een paar klikken in huis haalt.