Industriële interieurstijl

Een interieurstijl met een ruw randje

De industriële stijl dankt zijn naam aan fabrieken en andere industriële gebouwen die omgebouwd zijn tot woonruimtes met hoge plafonds, grote ramen en betonnen of houten vloeren. Kenmerken van deze interieurstijl zijn ruwe, onafgewerkte materialen, zoals leer, hout en metaal, en neutrale maar levendige kleuren.

 

Bekijk alle industriële producten 

 

Alles draait om de materialen

Materialen zijn een van de belangrijkste aspecten van de industriële interieurstijl. De materialen die je kiest bepalen de sfeer in de ruimte. Voorbeelden zijn leer, beton, (donker) onafgewerkt hout, metaal en ruwe stoffen. Door deze combinatie van materialen ziet de kamer er warm en uitnodigend uit.

 

 

 

 

Iets ouds, iets nieuws

Voeg een persoonlijk tintje toe door je nieuwe industriële meubelen te combineren met enkele juweeltjes uit de kringloopwinkel, zoals oude lampen of een opgepoetste kast. De combinatie van oud en nieuw tilt je industriële interieur naar een hoger niveau en geeft het een persoonlijker en gezelliger gevoel. Tip: kies een item - meubelen, basismateriaal of accessoires - als basiselement en bouw je interieur eromheen voor een samenhangende en evenwichtige look.

 

 

Bekijk alle industriële producten 

 

 

Bekijk alle stijlen van 2022