Verrassend assortiment
Gratis bezorging
Scherpe prijzen

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Tips voor een kleine tuin

Tuin


 

Of je nu een grote of kleine achtertuin hebt, het is belangrijk om de ruimte optimaal te benutten. Werken met een kleine tuin kan een uitdaging zijn, omdat het creatieve en soms zelfs innovatieve oplossingen vereist.

In deze blog geven we een paar tips die zelfs de kleinste tuin groter kunnen laten lijken. Ideaal om deze zomer uit te proberen!
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

 

Tuinieren in de zomer

Tuin


 

Bloemen en planten bloeien, vlinders en andere insecten vliegen in het rond - het is voor iedereen die van tuinieren houdt de perfecte tijd om zoveel mogelijk buiten te zijn. Er gaat niets boven  genieten van de zomerzon op je loungeset, met uitzicht op je tuin of met het uitzicht van je balkon. In deze blog lichten we een paar van onze favoriete buitenproducten toe, zoals kassen, schuurtjes, gereedschap en mooie plantenbakken.

 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Vorige posts

   Heb jij al zin in de zomer? Wij wel! Het weer wordt warmer en zonniger, en we voelen aan alles dat de zomer voor de deur staat. Deze tijd van het jaar wordt geassocieerd met zoveel mogelijk tijd buiten doorbrengen. Nu de zomers overal warmer worden, is het hebben van een eigen zwembad geen overbodige luxe. Op een hete zomerdag, verlangt iedereen naar een verfrissende sprong in het zwembad. In deze blogpost laten we je een aantal van onze favoriete zwembaden en opblaasfiguren zien!Het is eindelijk lente! Op warme, zonnige dagen willen we snel meer tijd doorbrengen in onze tuin en genieten van de frisse lucht. Als je op zoek bent naar nieuwe tuinmeubelen voor je tuin of balkon, dan kan je in deze blog alles lezen over onze favoriete tuinmeubelen. Is jouw tuin klaar voor de lente en het komende zomerseizoen?De winter is nog niet officieel voorbij, maar wij kijken al voorzichtig uit naar de lente. De tijd dat de eerste bloemen zich voorzichtig weer laten zien en hier en daar al een knopje aan een plant verschijnt. Wij geven je in deze blog een aantal handige tips over hoe je je tuin klaar kunt maken voor de lente.