24/7 deals
Alle producten gratis bezorgd
Betaal met Klarna

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

5 ideeën voor kleine stadstuinen

Tuin


De kans is groot dat toen je je huis in de stad huurde of kocht, de tuin het grootste verkoopargument was. Het maakt niet uit hoe groot je tuin is, het hebben van een klein stukje 'buiten' is vaak al genoeg. Een plek om van de zon te genieten, voor je bloemen te zorgen of je eigen fruit, groenten en kruiden te verbouwen. We delen 5 tips om van je kleine stadstuin een perfect knus toevluchtsoord te maken.

 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Voorbereiden op de zomer: staycation op je loungeset

Tuin

 

Een groot aantal Nederlanders geniet elk jaar van een vakantie in eigen land. Daar hebben ze in het Engels het mooie woord ‘Staycation’ aan gegeven. Lekker thuis blijven of op vakantie naar zee, de Veluwe, de heuvels van Zuid-Limburg of de wadden, er is genoeg te zien en te doen in eigen land denken wij. Er zijn ook mensen die helemaal niet blij worden van een nachtje ergens anders slapen. Speciaal voor deze groep Staycationners delen wij onze favorieten om de vakantie (in eigen achtertuin) zo relaxed mogelijk te maken!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

 

Vorige posts

 

 

10 ideas for decorating your balconyTips for a small garden   Heb jij al zin in de zomer? Wij wel! Het weer wordt warmer en zonniger, en we voelen aan alles dat de zomer voor de deur staat. Deze tijd van het jaar wordt geassocieerd met zoveel mogelijk tijd buiten doorbrengen. Nu de zomers overal warmer worden, is het hebben van een eigen zwembad geen overbodige luxe. Op een hete zomerdag, verlangt iedereen naar een verfrissende sprong in het zwembad. In deze blogpost laten we je een aantal van onze favoriete zwembaden en opblaasfiguren zien!Het is eindelijk lente! Op warme, zonnige dagen willen we snel meer tijd doorbrengen in onze tuin en genieten van de frisse lucht. Als je op zoek bent naar nieuwe tuinmeubelen voor je tuin of balkon, dan kan je in deze blog alles lezen over onze favoriete tuinmeubelen. Is jouw tuin klaar voor de lente en het komende zomerseizoen?De winter is nog niet officieel voorbij, maar wij kijken al voorzichtig uit naar de lente. De tijd dat de eerste bloemen zich voorzichtig weer laten zien en hier en daar al een knopje aan een plant verschijnt. Wij geven je in deze blog een aantal handige tips over hoe je je tuin klaar kunt maken voor de lente.