Verrassend assortiment
Gratis bezorging
Scherpe prijzen

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

10 ideeën voor het inrichten van je balkon

Tuin

 

We hebben het vaak over het onderhouden en inrichten van tuinen, maar vandaag richten we ons op een andere buitenruimte, namelijk het balkon. In deze blog delen we 10 snelle en eenvoudige ideeën om van je balkon je eigen groene paradijs te maken.

 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Tips voor een kleine tuin

Tuin

 

Of je nu een grote of kleine achtertuin hebt, het is belangrijk om de ruimte optimaal te benutten. Werken met een kleine tuin kan een uitdaging zijn, omdat het creatieve en soms zelfs innovatieve oplossingen vereist. In deze blog geven we een paar tips die zelfs de kleinste tuin groter kunnen laten lijken. Ideaal om deze zomer uit te proberen!


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

Vorige posts

   Heb jij al zin in de zomer? Wij wel! Het weer wordt warmer en zonniger, en we voelen aan alles dat de zomer voor de deur staat. Deze tijd van het jaar wordt geassocieerd met zoveel mogelijk tijd buiten doorbrengen. Nu de zomers overal warmer worden, is het hebben van een eigen zwembad geen overbodige luxe. Op een hete zomerdag, verlangt iedereen naar een verfrissende sprong in het zwembad. In deze blogpost laten we je een aantal van onze favoriete zwembaden en opblaasfiguren zien!Het is eindelijk lente! Op warme, zonnige dagen willen we snel meer tijd doorbrengen in onze tuin en genieten van de frisse lucht. Als je op zoek bent naar nieuwe tuinmeubelen voor je tuin of balkon, dan kan je in deze blog alles lezen over onze favoriete tuinmeubelen. Is jouw tuin klaar voor de lente en het komende zomerseizoen?De winter is nog niet officieel voorbij, maar wij kijken al voorzichtig uit naar de lente. De tijd dat de eerste bloemen zich voorzichtig weer laten zien en hier en daar al een knopje aan een plant verschijnt. Wij geven je in deze blog een aantal handige tips over hoe je je tuin klaar kunt maken voor de lente.