24/7 deals
Alle producten gratis bezorgd
Betaal met Klarna
Meubelen  (2138)
Bedden & accessoires  (2138)
Matrassen  (2138)

Matrassen

Toont: 1-48 van 2138
  • ...

Traagschuim matras of gewone matras kopen? Bekijk het assortiment van vidaXL!

Goedkope matrassen die ook nog eens comfortabel liggen, wie wil dat nou niet! Omdat je toch een groot deel van de dag slapend doorbrengt, is het niet verkeerd om aandacht te besteden aan de aankoop van een nieuw bed of een nieuwe matras. Het kiezen van een matras is heel persoonlijk. Voordat je de zoektocht begint, is het verstandig om te kijken welke matras je op het moment hebt en hoe tevreden je hiermee bent. Vooral wanneer je online een matras gaat kopen kan dit het aankoopproces een stuk eenvoudiger maken! vidaXL heeft een ruime keuze aan bedden inclusief matrassen, maar ook losse matrassen van diverse materialen en stevigheden in het assortiment.

Nieuwe matras kopen? Let op de stevigheid

Het kiezen en kopen van een geschikte matras is met de juiste voorbereiding een fluitje van een cent. Zorg er ten eerste voor dat de matras op je bed past. Bedenk daarnaast of je voorkeur uitgaat naar een stevige, middelharde of zachte matras. Welke matras je kiest is afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren, maar heeft bijvoorbeeld ook te maken met je slaaphouding. Voor mensen die graag op hun buik slapen, is een iets stevigere matras aan te raden. Iemand die op de zij of op de rug ligt, heeft een wat zachtere variant nodig, omdat het matras zich om het lichaam moet vormen.

Kies een geschikt type matras

Er zijn verschillende type matrassen waar je uit kunt kiezen. Matrassen met binnenvering worden vaak gekozen, doordat ze goed ondersteunen en niet snel doorzakken. Een ander soort matras is die met pocketvering. Ook deze matras zorgt voor voldoende steun tijdens de nacht. Een nadeel van deze veringen is dat je ze na jaren van gebruik kunt gaan voelen. De voering slijt, waardoor de veren tevoorschijn komen. Je kunt daarom ook kiezen voor een traagschuim matras. Deze variant biedt voldoende ondersteuning en vormt zich naar uw lichaam. Wanneer u opstaat, neemt de hij de oorspronkelijke vorm weer aan.

Toon meer