24/7 deals
Alle producten gratis bezorgd
Betaal met Klarna
Huis & tuin  (6226)
Linnengoed  (6226)
Beddengoed  (6226)
Bedhemels  (3)
Dekbedden  (366)
Dekens  (527)
Hoeslakens  (1482)
Kussens  (346)
Kussenslopen  (76)

Beddengoed

Toont: 1-48 van 6226
  • ...

Fleur uw slaapkamer op met beddengoed

Het kiezen van beddengoed is erg persoonlijk. De een houdt van neutrale kleuren, terwijl de ander voor een leuk patroon of een felle kleur kiest. Onder beddengoed verstaan we dekens, (hoes)lakens, dekbedhoezen, kussens en kussenslopen. Een kleurig of juist neutraal dekbed kan de slaapkamer direct helemaal opfleuren. Wanneer uw slaapkamer een drukke inrichting heeft en u de muur in een felle kleur heeft geschilderd, staat een neutraal dekbed juist erg mooi. Bij vidaXL vindt u beddengoed in diverse soorten en maten.

Beddengoed in allerlei soorten en maten

Beddengoed is verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. U kunt kiezen voor een lekker zacht donzen dekbed of een katoenen of synthetische variant. Hetzelfde geldt voor dekbedovertrekken. Ook deze zijn verkrijgbaar in allerlei materialen, kleuren en prints. Een effen wit dekbed staat bijvoorbeeld mooi in een drukke slaapkamer met veel kleur. Het wit brengt rust in de ruimte. Wanneer u echter een grotendeels witte slaapkamer heeft, kan het leuk zijn om kleur toe te voegen door middel van uw dekbed. Bent u de kleur moe? Dan verwisselt u eenvoudig het dekbed voor een andere kleur of print.

Elektrische dekens

Bent u een echte koukleum? Dan is een elektrische deken wellicht iets voor u. Wanneer u in bed stapt, is het al heerlijk voorverwarmd. Leg de onderdeken op uw matras en geniet van een heerlijk warm bed. U kunt de dekens vaak automatisch uitschakelen en ze hebben een oververhittingsbeveiliging. Koude nachten zijn voorgoed verleden tijd!

Toon meer