24/7 deals
Alle producten gratis bezorgd
Betaal met Klarna

Accuvoertuigen

Accuvoertuig kopen bij vidaXL

Ben je nog op zoek naar een origineel cadeau voor je kind waar hij of zij zeker ontzettend blij van zal worden? Bekijk dan de elektrische auto’s en motors van vidaXL. Met alle geluiden lijkt het voor kinderen net alsof ze in een echt voertuig rondrijden. Wanneer er iemand in de weg loopt, kunnen ze een paar keer hard toeteren, zonder dat ze meteen op de bon worden geslingerd! Alle voertuigen van vidaXL zijn zeer stabiel en hebben een snelheid die veilig is voor kinderen. Bekijk al onze elektrische speelgoed auto’s op vidaXL.nl.

Laat kinderen zelf rondrijden in een van onze accuvoertuigen

Er is niets leuker op jonge leeftijd dan alles zelf doen. Met onze accuvoertuigen wanen kinderen zich even in de volwassen wereld en kunnen lekker zelf rondrijden. De meeste van onze elektrische auto’s zijn voorzien van een voetpedaal en automatische rem wanneer het gaspedaal wordt losgelaten. Sommige auto’s hebben zelfs echte startgeluiden en een werkende claxon. Bij vidaXL heb je de keuze uit diverse modellen elektrische kinderauto’s, zoals een BMW, Harley of Mercedes. Van deze auto’s zullen ook sommige ouders zeer enthousiast worden!

Jong geleerd is oud gedaan!

Wordt je kind ook altijd enthousiast als jullie een stukje gaan rijden? Dan zijn de accuvoertuigen van vidaXL de perfecte uitvinding. Ze kunnen helemaal zelf op pad gaan, terwijl jij als ouder natuurlijk wel een oogje in het zeil blijft houden. Een hartstikke leuk cadeau voor Sinterklaas, Kerst of een verjaardag die eraan zit te komen!

Toon meer