24/7 deals
Alle producten gratis bezorgd
Betaal met Klarna
Huis & tuin  (785)
Woon- & tuinaccessoires  (785)
Klokken  (785)
Tafelklokken  (68)
Wandklokken  (606)
Wekkers  (107)

Klokken

Toont: 1-48 van 785
  • ...

Altijd op tijd met handige en mooie klokken

Ben jij iemand die altijd overal te laat komt? Dan is het handig om in verschillende ruimtes in huis een klok te hangen. Er zijn verschillende soorten klokken verkrijgbaar in hippe kleuren. Een klok is tegenwoordig meer dan alleen middel om je te laten weten hoe laat het is. Vaak wordt een klok puur als decoratie opgehangen. Bij vidaXL vind je diverse mooie wandklokken met bijvoorbeeld een vintage uitstraling.

Een geschikte klok voor iedere ruimte

Als je een grote woonkamer of keuken hebt, is het mooi om hier ook de accessoires op aan te passen. Kies voor een aantal grote items die een statement maken in de kamer. Denk aan een grote vaas, een kleurrijk schilderij of een grote klok. Hang de klok op een plaats in uw huis waar hij goed zichtbaar is. Je moet natuurlijk altijd kunnen zien hoe laat het is. Wanneer je een klok kiest in een bijzondere kleur, kan het leuk zijn om de muur waar hij tegen staat of hangt te verven. Hierdoor komt de klok nog mooier naar voren.

Diverse modellen

Zoveel seconden er in een uur zitten, zoveel verschillende modellen klokken zijn er. Kies bijvoorbeeld voor een klok met een houten rand en een witte wijzerplaat. Houd je van bijzondere accessoires en meubels, dan kun je ook gaan voor een klok met een print op de wijzerplaat. Ben je juist op zoek naar een strak model? Kies dan voor een klok waarvan alleen de wijzers zichtbaar zijn. Voor mensen die de voorkeur geven aan een klassieker model heeft vidaXL ook een aantal leuke opties, bijvoorbeeld een tweezijdige wandklok in zwart of wit die lijkt op een oude stationsklok.

Toon meer