24/7 deals
Alle producten gratis bezorgd
Betaal met Klarna

Dressoirs & buffetkasten

Toont: 1-48 van 635
  • ...

Dressoirs & buffetkasten

Een dressoir is een handige, lage kast die vaak in woonkamers, maar ook op slaapkamers wordt geplaatst. Door de verschillende deurtjes en lades, kun je je spullen georganiseerd opbergen. In een dressoir kun je van alles opbergen waar je in andere kasten geen plek meer voor hebt. Denk bijvoorbeeld aan servies dat je niet zo vaak gebruikt, kledingstukken die je kunt opvouwen of speelgoed van de kinderen. Met een dressoir heb je een stijlvolle en functionele oplossing in één.

 

Dressoirs in verschillende stijlen en materialen

Bij vidaXL vind je een ruime keuze aan meubels, waaronder ook dressoirs. Een dressoir is een brede, lage kast met veel opbergruimte. De dressoirs bij vidaXL zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, zoals industrieel, bohemian, retro en landelijk. Afhankelijk van welke stijl je kiest, zul je ook verschillende materialen tegenkomen. Hout is een populair materiaal, maar wordt ook vaak gecombineerd met andere materialen zoals rieten mandjes of metaal. Een wit dressoir wordt vaak gekozen in mat hout of hoogglans voor een moderne look. Naast neutrale dressoirs, vind je bij vidaXL ook verschillende kasten met meer uitgesproken kleuren.

 

Laat je mooie items zien! Kies een buffetkast

Heb je een mooi servies, boeken of andere accessoires die je graag tentoon wilt stellen? Dan is een buffetkast een goede keuze. Waar je bij een dressoir alleen items op de kast kunt plaatsen, biedt een buffetkast vaak ook ruimte achter glazen deurtjes. Hier kun je je mooiste spulletjes neerzetten zodat ze de aandacht krijgen die ze verdienen.

Toon meer